hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Feest baby's eerste verjaardag

Published on december 19th, 2018 | by Colinda

0

Baby’s eerste verjaardag

Heel speciaal is de eerste verjaardag van jouw kleintje. De geboorte herinner je je vast nog als de dag van gisteren, maar dat is nu alweer een jaar geleden. Wat is het snel gegaan het afgelopen jaar en wat heeft jouw kleintje al grote mijlpalen bereikt. Baby’s eerste verjaardag moet natuurlijk gevierd worden! Wij hebben een paar hele leuke tips voor je;

TIPS voor baby’s eerste verjaardag

  • Uitnodigingen stuur je naar iedereen die mag komen. Maak van te voren een mooie foto van de jarige job met een kroontje. Zo kan iedereen alvast in de stemming komen en wie wil er nou niet een mooie foto van jouw kleintje!?
  • Baby´s eerste jaar fotoslinger is ook erg leuk voor de eerste verjaardag. Hang deze op in huis, zodat iedereen deze terugblik van 13 foto´s (maanden) van je baby kan zien. Wat is het toch hard gegaan.
  • Folieballonnen zijn de must-have voor een feestje op het moment en helemaal leuk voor de eerste verjaardag van jouw kleintje. Met het cijfer 1 laat je aan iedereen zien dat jouw kleintje 1 jaar wordt. Of maak een leuke kreet als; yay, hooray, hoera, baby, party. Super leuk als decoratie en versiering in huis, en deze folieballonnen doen het ook goed op de foto. Een mooie herinnering aan baby’s eerste verjaardag voor later. Ook leuk: één tros heliumballonnen vastgemaakt aan de tafel of de kinderstoel.

Verjaardagstaart en eerste kaarsje

  • Taart of cupcakes zorgen voor een leuke sfeer en is een heerlijke traktatie voor iedereen. Ja natuurlijk, ook voor de jarige job die van zijn eerste stukje taart mag smikkelen. Kies voor een thema of kleur en stem daar de tafelversiering op af. Zo wordt het een mooi geheel. Natuurlijk mag een kaarsje niet ontbreken.
  • Lekkere hapjes voor iedereen dat is natuurlijk best moeilijk. Kies je voor zoete lekkernijen of wil je juist gezonde hapjes uitdelen? Powerfood van Rens Kroes staat vol met leuke tips en hapjes ( oa. zoete aardappel frites, gezonde muffins en lekker smoothies) Deze gezonde hapjes kun je ook de kleintjes geven. Voor een happy en healthy lifestyle.
  • Dé speciale verjaardagsoutfit of verjaardagsjurk heb je misschien al even in huis. Nog niet? Dit hoort er natuurlijk wel bij! Je hebt super leuke babykleding met teksten en cijfers om deze dag extra feestelijk te maken. Ook leuk voor later om te bewaren als herinnering!
  • Vergeet niet om foto’s te maken gedurende het feest. Of beter nog; wijs iemand aan die dat voor jou wil doen. Zo sta jij ook op de foto op deze speciale dag. Dit is natuurlijk ook een beetje jouw dag!
  • Na afloop kun je iedereen bedanken met een uitdeelzakje met kleine surprise. Ook leuk om de volgende dag Opa en Oma een mooie foto samen met hun 1-jarig kleinkind te sturen.

Babyfeest inspiratie

Wil je inspiratie opdoen voor babys eerste verjaardagsfeestje, dan heeft Hieppp op pinterest meer dan 60 prikborden met originele tips en ideeën voor feestjes.

Doe inspiratie op en shop de leukste feestartikelen bij:

Hieppp

Lees ook: Cake smash >>

Lees ook: Eerste verjaardag baby Jayce >>

babys-eerste-verjaardag-baby-feestje

Tips: verjaardags cadeautjes kind 1 en 2 jaar >> 

Tags: , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑