Heel speciaal! Baby’s eerste verjaardag

25 januari 2021

Heel speciaal is de eerste verjaardag van jouw kleintje. De geboorte herinner je je vast nog als de dag van gisteren, maar dat is nu alweer een jaar geleden. Wat is het snel gegaan het afgelopen jaar en wat heeft jouw kleintje al grote mijlpalen bereikt. Baby’s eerste verjaardag moet natuurlijk gevierd worden! Wij hebben een paar hele leuke tips voor je;

TIPS voor baby’s eerste verjaardag

  • Uitnodigingen stuur je naar iedereen die mag komen. Maak van te voren een mooie foto van de jarige job met een kroontje. Zo kan iedereen alvast in de stemming komen en wie wil er nou niet een mooie foto van jouw kleintje!?
  • Baby´s eerste jaar fotoslinger is ook erg leuk voor de eerste verjaardag. Hang deze op in huis, zodat iedereen deze terugblik van 13 foto´s (maanden) van je baby kan zien. Wat is het toch hard gegaan.
  • Folieballonnen zijn de must-have voor een feestje op het moment en helemaal leuk voor de eerste verjaardag van jouw kleintje. Met het cijfer 1 laat je aan iedereen zien dat jouw kleintje 1 jaar wordt. Of maak een leuke kreet als; yay, hooray, hoera, baby, party. Super leuk als decoratie en versiering in huis, en deze folieballonnen doen het ook goed op de foto. Een mooie herinnering aan baby’s eerste verjaardag voor later. Ook leuk: één tros heliumballonnen vastgemaakt aan de tafel of de kinderstoel.
  • Dé speciale verjaardagsoutfit of verjaardagsjurk heb je misschien al even in huis. Nog niet? Dit hoort er natuurlijk wel bij! Je hebt super leuke babykleding met teksten en cijfers om deze dag extra feestelijk te maken. Ook leuk voor later om te bewaren als herinnering!
  • Hét cadeau! Wedden dat je kleintje veel cadeau’s en veel speelgoed krijgt op de eerste verjaardag? Maak daarom een lijst en vraag specifiek iets aan een van de genodigden. Wat als ouder(s) zelf erg leuk is om te geven is bijvoorbeeld een loopfiets, een poppenwagen of een ballenbad!

De eerste verjaardag van je baby is heel speciaal

Eerst verjaardagstaart en eerste kaarsje

  • Taart of cupcakes zorgen voor een leuke sfeer en is een heerlijke traktatie voor iedereen. Ja natuurlijk, ook voor de jarige job die van zijn eerste stukje taart mag smikkelen. Dit kun je ook doen met een cakesmash. Kies voor een thema of kleur en stem daar de tafelversiering op af. Zo wordt het een mooi geheel. Natuurlijk mag een kaarsje niet ontbreken.
  • Lekkere hapjes voor iedereen dat is natuurlijk best moeilijk. Kies je voor zoete lekkernijen of wil je juist gezonde hapjes uitdelen? Powerfood van Rens Kroes staat vol met leuke tips en hapjes ( oa. zoete aardappel frites, gezonde muffins en lekker smoothies) Deze gezonde hapjes kun je ook de kleintjes geven. Voor een happy en healthy lifestyle.
  • Dé speciale verjaardagsoutfit of verjaardagsjurk heb je misschien al even in huis. Nog niet? Dit hoort er natuurlijk wel bij! Je hebt super leuke babykleding met teksten en cijfers om deze dag extra feestelijk te maken. Ook leuk voor later om te bewaren als herinnering!
  • Vergeet niet om foto’s te maken gedurende het feest. Of beter nog; wijs iemand aan die dat voor jou wil doen. Zo sta jij ook op de foto op deze speciale dag. Dit is natuurlijk ook een beetje jouw dag!
  • Na afloop kun je iedereen bedanken met een uitdeelzakje met kleine surprise. Ook leuk om de volgende dag Opa en Oma een mooie foto samen met hun 1-jarig kleinkind te sturen.

Feestversiering eerste verjaardag

Een feest wordt natuurlijk nog specialer met mooie feestversiering. Speciaal voor de eerste verjaardag baby kies je een mooi (kleur) thema. Helemaal gaaf zijn de ‘One today’ slingers of feestversiering speciaal in het blauw of roze.

Neem eens een kijkje bij de leuke webshop HIEPPP, waar je alles vindt voor die speciale eerste verjaardag van je kind.

babys-eerste-verjaardag-baby-feestje

kind 1 jaar, eerste verjaardag baby, eerste verjaardag kind, baby 1 jaar, feestversiering 1 jaar, one year, eerste verjaardag

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...