Mijn eerste kerst met Sophie de Giraf

20 december 2020

Ooit al eens gehoord van Sophie de Giraf? Die kans is vrij groot, aangezien het ondertussen al een gekende naam is in de babywereld. Sophie is een superleuke bijtgiraf die geboren is in Parijs en een lief piepgeluidje maakt. Met kerst in zicht is Sophie de Giraf nu beschikbaar in een feestelijke ‘mijn eerste kerstfeest‘ editie. Deze set bestaat uit Sophie zelf en twee keer een babys eerste kerstbal. Wat waren wij blij toen we hoorden dat we deze Sophie de Giraf cadeauset mochten testen!

Lees ook: Baby’s eerste kerst >>

Kerst met Sophie de Giraf

sophie de giraf kerstbal, babylabel, babys eerste kerst
De set zelf ziet er op en top feest uit. Het is duidelijk een kersteditie met leuke rode en gouden sterretjes en sneeuwvlokjes. Er staat zelfs een kerstman met slee op en in plaats van rendieren wordt de slee voortgetrokken door drie kleine Sophie’s, haha!

Babys eerste kerstbal

Mijn dochtertje Charlotte (bijna 8 maanden) was helemaal onder de indruk van deze lieve giraf en vond het heel fijn om haar vast te grijpen en te bijten. Sophie heeft schattige roze wangetjes, is zacht en heeft leuke stipjes op haar buik, rug en nek. De informatie op de doos geeft aan dat Sophie de zintuigen van het kind ontwikkelt, en dat lijkt alvast zo te zijn!

De kerstballen zijn geen speelgoed, maar trokken ook zeker de aandacht van Charlotte. Het zijn namelijk leuke doorschijnende ballen met daarin een kleine Sophie in een sneeuwlandschap. Ze maken een ratelend geluid wanneer je ze schud en dat vond Charlotte uitermate interessant! Deze krijgen zeker een mooi plaatsje in onze kerstboom, zodat ze er heel vaak naar kan kijken.

Als je nog op zoek bent naar een mooi kerstcadeau voor een baby (vanaf 0 maanden) is deze leuke set, of een van het andere leuke babyspeelgoed van Sophie de Giraf een absolute aanrader die heel erg mooi zal staan onder de kerstboom!

Lees ook: baby feestkleding voor de komende feestdagen >>

babys eerste kerstbal

Kerstbal met Sophie de Giraf

babys eerste kerstbal, sophie de giraf kerstbal

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

3

Kerstcadeaus: originele ideeën om kinderen en (aanstaande) ouders blij te maken, voor elk budget!

De feestdagen naderen snel! Dit is dus het moment om op zoek te gaan naar de perfecte kerstcadeaus voor je...
IMG_1349

Review – VTech Toet Toet Mega Bouwplaats

Een mega populair item in de speelgoedwinkel, en ik begrijp de hype wel! Volgens mij zijn alle kindjes hier even...
Voorleesboek brandweer Spuit Elf

Boekreview – Spuit Elf telt tot 10… 11

Dat het brandweer virus zich snel verspreid is overduidelijk met een papa als brandweer man. Dan is voor een klein...