Mijn eerste kerst met Sophie de Giraf

20 december 2020

Ooit al eens gehoord van Sophie de Giraf? Die kans is vrij groot, aangezien het ondertussen al een gekende naam is in de babywereld. Sophie is een superleuke bijtgiraf die geboren is in Parijs en een lief piepgeluidje maakt. Met kerst in zicht is Sophie de Giraf nu beschikbaar in een feestelijke ‘mijn eerste kerstfeest‘ editie. Deze set bestaat uit Sophie zelf en twee keer een babys eerste kerstbal. Wat waren wij blij toen we hoorden dat we deze Sophie de Giraf cadeauset mochten testen!

Lees ook: Baby’s eerste kerst >>

Kerst met Sophie de Giraf

sophie de giraf kerstbal, babylabel, babys eerste kerst
De set zelf ziet er op en top feest uit. Het is duidelijk een kersteditie met leuke rode en gouden sterretjes en sneeuwvlokjes. Er staat zelfs een kerstman met slee op en in plaats van rendieren wordt de slee voortgetrokken door drie kleine Sophie’s, haha!

Babys eerste kerstbal

Mijn dochtertje Charlotte (bijna 8 maanden) was helemaal onder de indruk van deze lieve giraf en vond het heel fijn om haar vast te grijpen en te bijten. Sophie heeft schattige roze wangetjes, is zacht en heeft leuke stipjes op haar buik, rug en nek. De informatie op de doos geeft aan dat Sophie de zintuigen van het kind ontwikkelt, en dat lijkt alvast zo te zijn!

De kerstballen zijn geen speelgoed, maar trokken ook zeker de aandacht van Charlotte. Het zijn namelijk leuke doorschijnende ballen met daarin een kleine Sophie in een sneeuwlandschap. Ze maken een ratelend geluid wanneer je ze schud en dat vond Charlotte uitermate interessant! Deze krijgen zeker een mooi plaatsje in onze kerstboom, zodat ze er heel vaak naar kan kijken.

Als je nog op zoek bent naar een mooi kerstcadeau voor een baby (vanaf 0 maanden) is deze leuke set, of een van het andere leuke babyspeelgoed van Sophie de Giraf een absolute aanrader die heel erg mooi zal staan onder de kerstboom!

Lees ook: baby feestkleding voor de komende feestdagen >>

babys eerste kerstbal

Kerstbal met Sophie de Giraf

babys eerste kerstbal, sophie de giraf kerstbal

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van boekreview Fien en Teun

Boekreview; Het makkelijke moestuinboek van Fien en Teun

Als je mijn vorige review hebt gelezen, heb je waarschijnlijk ook gemerkt hoe enthousiast ik ben over het hele concept...
hip&mama box

Hip&Mama box – een feestje om te geven én om te krijgen

Hoera, gefeliciteerd met de geboorte van de baby. De kraamtijd is de meest bijzondere tijd en vliegt zo voorbij. Maar...
voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...