hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts babys eerste kerst

Published on december 9th, 2018 | by Evelyne

0

Charlotte’s eerste kerst mijlpaal

Ze groeien zo snel, die kleintjes. Voor je het weet zijn ze helemaal geen baby meer! Des te fijner om hier af en toe bij stil te staan en de leuke momenten vast te leggen op foto. Eén van deze mijlpalen is natuurlijk baby’s eerste kerstfeest! Net daarom heeft Milestone een leuke reeks van zes uitscheurkaarten ontworpen, speciaal voor die magische babys eerste kerst.

Lees ook: Baby’s eerste kerst >>

Babys eerste kerst mijlpaalkaarten

babys eerste kerstDe reeks bestaat uit zes verschillende kaarten om de eerste kerst van je kleintje vast te leggen en te bewaren. Onderaan is er steeds ruimte voorzien om de datum in te vullen. In deze set kan je volgende kaarten vinden; kerstdiner met mijn familie, mijn kerstoutfit, vandaag versieren we de boom, onze familietraditie, mijn eerste kerst & cadeautjes uitpakken. Allemaal op en top kerstactiviteiten dus!

Ikzelf vind dit een heel fijne manier om foto’s te maken van mijn dochtertje haar eerste kerst. De kaarten zijn mooi ontworpen en zitten in een leuk scheurboekje. Ik had enkel een beetje moeite met het uitscheuren van de kaarten, maar dat lag misschien aan mijn onhandigheid, haha!

Check zeker ook eens de andere leuke sets van Milestone! Zo zijn er bijvoorbeeld ‘Baby’s eerste travel momenten’, ‘Baby’s eerste verjaardag’ en ‘Baby’s eerste foodie momenten’

Speciaal kerstcadeau voor je baby

Als je nog op zoek bent naar een mooi kerstcadeau voor een baby (vanaf 0 maanden) is deze leuke set een absolute aanrader die heel erg mooi zal staan onder de kerstboom! Ook leuk als kerstcadeautje onder de boom is de baby’s eerste kerstbal van Sophie de Giraf die Charlotte ook kreeg!

Meer cadeautips voor de eerste kerst met je baby >>>

babys eerste kerst

 

BewarenBewaren

Tags: , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑