Milestone Baby’s eerste jaar invulboek

1 februari 2019

Pauline is net bevallen van haar baby meisje Alessia en mocht voor Babylabel en Kleine Giraf het prachtige Baby’s eerste jaar invulboek van Milestone reviewen.

Baby’s eerste jaar invulboek by Milestone

Eerste indruk van het babyboek

De voorkant van het babyboek ziet er erg aantrekkelijk uit ook voor kinderen. Het heeft een echte ‘baby’ uitstraling waardoor je meteen in de stemming komt. Het formaat is ook leuk, kleiner dan een fotoalbum maar het straalt wel echt wat uit. Het is niet zomaar een boek en voelt ook degelijk en stevig aan.

De binnenkant en inhoud

Aan de binnenkant zit een ringband waar alle bladen aan vast zitten, hierdoor draai je de verschillende bladzijden heel gemakkelijk om. Alle bladzijden zijn voorzien van leuke prints. Vaak zijn de prints gerelateerd aan het onderwerp van de bladzijde. De stamboom is bijvoorbeeld ook echt een boom waar je alles in schrijft.

baby's eerste jaar invulboek, milestone babyboek, milestone baby invulboek De informatie die je moet invullen is beperkt, hierdoor krijg je geen hele lange verhalen maar de kernpunten van dat onderwerp. Zelf vind ik dit wel prettig, ik houd zelf namelijk al een soort van ‘dagboek’ bij sinds mijn zwangerschap dus daarin schrijf ik uitgebreidere verhalen.

Bij het inplakken van foto’s (die plekken worden overigens aangegeven met tekst of open ruimte) komt het formaat van het album echt tot zijn recht. Een normale foto van 10×15 kun je fijn inplakken bij de bladzijden van ‘1 week oud’ en zo verder.

Het album heeft ook aan de mijlpalen gedacht. Middels kleine kaders voor een foto (dacht zelf aan een polaroid gezien het formaat) en ruimte voor een datum kun je eenvoudig de mijlpalen van je kindje vastleggen. Ook hierbij zijn de bladzijde weer leuk versiert en staan er bij mijlpalen zoals de eerste keer oud en nieuw bijbehorende afbeeldingen.

Extra pluspunt

Wat ik erg leuk vind is de ruimte die je hebt om een brief te schrijven aan je kind. Er zijn al onderwerpen voorgedrukt waarbij je jouw gevoel of beleving bij kunt noteren. Ik denk dat het heel leuk is voor je eigen kindje om dit straks allemaal terug te lezen.

Eindconclusie

Het Baby’s eerste jaar invulboek van Milestone is een leuke en snelle manier om je baby’s eerste jaar in beeld te brengen. Niet teveel invulwerk en het werkt echt met kernpunten. Een prachtige manier om alle mooie herinneringen vast te leggen voor later.

Mocht je echte ontwikkelingen etc over je kindje willen bijhouden dan is dit invulboek minder geschikt. Het focust zich vooral op de foto’s.

Hoe leuk is het om straks samen met mijn dochtertje Alessia haar babyfoto’s en alle mooie herinneringen te bekijken als ze wat groter is. En natuurlijk hoef je hiermee niet te wachten totdat zij volwassen is!

ThanX Milestone!

 

baby's eerste jaar invulboek, milestone babyboek, milestone baby invulboek

baby's eerste jaar invulboek, milestone babyboek, milestone baby invulboek

baby's eerste jaar invulboek, milestone babyboek, milestone baby invulboek

baby's eerste jaar invulboek, milestone babyboek, milestone baby invulboek

baby's eerste jaar invulboek, milestone babyboek, milestone baby invulboek

Lees ook: warme winterjasjes >>

Lees meer babykleding blogs >>

baby’s eerste jaar invulboek – Milestone babyboek

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

PRUU_caviar_Milan_GL_4670__1100x1100_web_f18d

Ultiem comfort voor onderweg; Nuna Pruu Autostoel

Nieuw en dynamisch, Nuna presenteert met trots de innovatieve autostoel PRUU. Hoogste veiligheidsnormen, stijlvol ontwerp en maximaal comfort maken deze...

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
pexels-kristina-paukshtite-3270224

Dit zijn 4 leuke dingen die je kunt doen als moeder om te matchen met je baby!

Er is niets mooier dan de band tussen een moeder en een baby. Als moeder wil je natuurlijk niets liever...