online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Baby gifts babyproof kraamcadeau, Shoesme, eerste voetafdrukje, bijzonder kraamcadeau, babylabel

Published on juli 6th, 2017 | by de Redactie

0

Wie maak jij blij met een Babyproof kraamcadeau?

Shoesme heeft een uniek en origineel kraamcadeau; het Babyproof kraamcadeau is bedoeld voor de állerkleinste voetjes. Het kraamcadeau bestaat uit een luxe giftbox met daarin gebreide katoenen sokjes voor newborns en een uniek bewaardoosje voor de eerste voetafdruk. In herinneringsschuim maak je eenvoudig en snel een levenslange herinnering aan de kleine voetjes van je baby. Mooi op het dressoir in de babykamer en leuk om later samen terug te kijken naar die schattige babyvoetjes van toen!

BABYPROOF KRAAMCADEAU, shoeme kraamcadeau, bijzonder kraamcadeau, afdruk babyvoetje

Luxe giftbox

Babyproof Kraamcadeau is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren; roze, fuchsia, blauw, beige en grijs en is verpakt als een mooie giftbox compleet met schattige katoenen sokjes voor newborns en een bewaardoosje waarin ouders gemakkelijk en snel een herinnering kunnen maken aan de kleine voetjes van hun baby. Tevens zit in de giftbox het informatieboekje ‘Van mijn eerste voetafdruk naar mijn eerste schoentje’. Dit boekje is bedoeld om vragen weg te nemen over de groeiende voetjes van je baby en tips te geven op weg naar de eerste stapjes. Handig voor alle ouders.

Babyproof rompers

Nieuw zijn de Babyproof rompers, precies passend bij de babyslofjes. De rompers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, (licht) roze en (licht) blauw met een mooie print. Check meteen even de overige babykleertjes die echt té leuk zijn! Schattige shirtjes, vestjes en sweatbroekjes in matching kleuren. In het geschenkdoosje zit bij de romper een bijpassende kleur slofjes. Het Babyproof Kraamcadeau is een bijzonder mooi kraamcadeau om te geven én om te bewaren. Ook leuk voor een babyshower!

Je koopt het perfecte kraamcadeau op de site van Shoesme, hier vind je ook alle  Shoesme verkooppunten.

babyproof-shoesme-rompers-baby-kraamcadeau

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑