Babykleding van Sophie de Giraf; smelt je mee?

12 januari 2021

Ongetwijfeld heb je al eens gehoord van Sophie de Giraf. Dé educatieve speel-giraf voor de allerkleinsten. Maar wist je dat het label “Sophie de Giraf” nog veel meer heeft dan enkel het speeltje? Zo hebben ze onder andere ook een fijne babykleding collectie, boekjes, knuffels en een ruimer assortiment aan leuke speelgoedjes.

Ons zoontje Leo mocht zich voor zijn 4-maanden-verjaardag hullen in een nieuwe outfit van Sophie de Giraf. Hij kreeg een schattig boxpakje met mutsje én een gave bijtring. Wij waren al fan van dit toffe merk, en nu nog meer. Want de stoffen zijn zo zacht en je voelt gewoon dat het kwaliteit is.

baby 4 maand, baby boy, babylabel

Dit babypakje staat hem zo schattig!

Babykleding van Sophie de Giraf

De babykleertjes zien er lekker comfortabel uit, en alhoewel ons zoontje een echte spartelvis is, kreeg ik hem er met gemak in. Leo is vrij groot en draagt hier maatje 67 (6 maanden), het zit hem als gegoten. De zachte stof knelt niet rond zijn nekje of beentjes, en hij lijkt zich er lekker vlot in te kunnen bewegen. En dat kraagje, ik smelt er meteen van! Het mutsje is een maatje kleiner (3 maanden), en daar kreeg ik Leo’s grote hoofdje maar nipt in. Hij heeft dan ook een prachtig groot hoofd (en ik ben er fier op, maar dat had je al door vermoed ik :D).

sophie de giraf bijtring

Zo leuk is deze bijtring!

Ons ventje was meteen geïntrigeerd door de leuke Sophie-bijtring. De textuur en kleuren leken hem erg aan te spreken. Daar gaat hij de komende tijd nog veel plezier aan beleven. Kortom, een ideale look om zijn 4-maanden kiekje vast te leggen dus!

lichtblauw babypakje

Belangrijk weetje

Alle producten van Kleine Giraf zijn vrij van BPA, PVC, Phthalaten en andere schadelijke stoffen. Bovendien letten ze bij het selecteren van hun merken extra goed op eerlijke werkomstandigheden en duurzame productieprocessen.

Smelt jij ook al? Neem dan zeker eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Sophie de Giraf!

baby 4 maand

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....