50 tinten grijs

29 juli 2016

We zitten nog middenin de zomer, maar de trends voor de winter 2016/2017 zijn al weer een tijdje bekend. En hoe leuk is het om daar al eens over na te denken. Wat zie jij graag terug bij je kindje? Of moet je misschien nog op zwangerschapsvisite binnenkort? Dan ben jij in ieder geval alvast op de hoogte van de laatste trends.

Babykleding trends winter 2016-2017

Je ziet in babykleding voor jongens veel grijs terugkomen. Het is een makkelijke kleur die je goed kunt combineren met heel veel andere items in de kast. Zeker voor jongens is het een leuke kleur, want om alles nu in het lichtblauw te hebben daar zit je misschien ook niet op te wachten. En grijs is altijd goed. Zeker voor jongens is het een stoere kleur en een kleur die eigenlijk bij iedereen goed past ongeacht welke kleur haar je hebt, of welke huidskleur.

Een van de leukste dingen die je terug ziet komen zijn lookjes van baby geheel in een kleur. Hoe leuk is het om jouw baby’tje helemaal in donkerblauw, donkergroen of grijs te kleden. Wij hebben de leukste items in grijs voor je geselecteerd. Wordt je al helemaal hebberig van alle items? Wij namelijk wel! Kies bijvoorbeeld voor een leuke grijze sweater met leuke quote, of ga juist voor een stoer grijs broekje. In combinatie met deze grijze sokjes kijkt iedereen om naar jouw kleine man.

Wil je helemaal voorop lopen met de trends? Dan kun je nu natuurlijk ook alvast wat grijze items scoren die jouw kleintje nog kan dragen deze zomer.

babykleding trends, babykleding trends winter 2016-2017, babylabel

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...