Babykamer verlichting

25 april 2016

Hoe kies je de leukste, hippe en vooral functionele babykamer verlichting? Soms is dat best lastig! Bedenk je voordat je een lamp koopt waar je het voor wil gebruiken. Is het bedoelt als lief schattig nachtlampje, een lampje als je er ’s nachts uit moet om je baby te verschonen en te voeden of wil je echt een mooie grote hanglamp die voldoende licht geeft. Er is in ieder geval voor elke wens, locatie en budget leuke, hippe en zelfs functionele babykamer verlichting.

De leukste babykamer verlichting

Babykamer verlichting

♣ Rood met witte stippen … Schattig paddenstoel nachtlampje  ♣ Prachtig en tijdloos nachtlampje met de vorm van een stijlvolle origami boot  ♣ Deze leuke lamp van Folky Dolls zorgt voor een aangename, warme sfeer  ♣ Dit lampje in de vorm van een flesje melk staat super leuk in de kinderkamer  ♣ Bijna om op te eten is deze grappige mini koekjes lamp  ♣ Magisch nachtlampje Sneeuwbol Hertje, met dwarrelende en fonkelende glitters  ♣ Deze blauwe Barbapapa is een schattig slaapvriendje voor je kleintje. Je kan ze naast het bedje plaatsen maar ze zijn ook geschikt om ermee te slapen  ♣ Super leuk klein nachtlampje konijn, tevens handig voor onderweg  ♣ Hippe trendy roze ijscolamp, je zou er bijna een hapje van willen eten

 

De leukste en hipste nachtlampjes

Heb je een kind of kinderen die bang zijn in het donker. Dan kan een nachtlampje met led verlichting uitkomst bieden. Kinderen vinden het niet fijn om te slapen in het pikdonker. Ze kunnen niets zien het oriëntatie gevoel neemt af. Vaak worden ze dan best een beetje bang. Met leuk lief klein  nachtlampje kun je dit probleem tegen gaan. Zo voelt je baby of kindje zicht niet meer bang en kan het toch nog iets zien zonder dat het te fel aan de ogen is. Een hip en trendy wandlampje is ook erg leuk op de babykamer. Dat geeft een mooi geheel in combinatie met een mooie poster aan de wand. Er zijn ontzettende gave lampjes verkrijgbaar die tevens de babykamer net dat beetje extra sfeer geven.

Kijk hier voor meer babykamer inspiratie >>> 

Babykamer verlichting

Lampje gemaakt van mintgroene wafel stof en luxe taupe band

wolkenlamp, groot, babylabel

Nooit meer bang in het donker met deze wolk als lamp van A Little Lovely Company

skip_hop_nightlight_soother_4

Super schattig uil lampje met melodietjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...