Helemaal in de Wolken

28 april 2016

Ben je nog op zoek naar leuke babykamer inspiratie? Dan ben je met deze babykamer accessoires helemaal in de wolken. Een heerlijk thema waar je baby blij van wordt. Wolkjes zijn helemaal hip en hot op het moment. Wolkjes in pasteltintjes, wolkjes dekentjes, wolken kussentjes, behang met wolkjes … all-over wolkjes. Je lieve kleine baby straalt als een zonnetje tussen al deze mooie wolkjes.

wolkjes-babykamer-inspiratie-babylabel

• Super handig zijn deze zwart witte hangmandjes  • Schattig en lekker zacht is deze poederroze mini wolk kussen • Leuk om in te lijsten is een poster met wolkjes • Wit zwarte babykamer lamp met wolken en druppels • Deze grijze wolken pyjama is heerlijk voor je kleintje om in te ravotten • Super schattig roze wandhaakje om de babykleertjes te pronken • Heerlijk zacht ledikantdeken grijs met wolken erop • Wolk nachtlampje met een vrolijk gezichtje • Deze mintgroene poster is leuk om in te lijsten of met tape op de muur te plakken

 

Helemaal in de wolken met deze babykamer accessoires

Mooie accessoires kleden de kamer van je baby gezellig aan. Maak je babykamer helemaal af met deze prachtige wolken accessoires. Voor de meiden is het altijd zo zoete roze gecombineerd met grijs en wit super gaaf. En voor de jongens is de trendkleur mintgroen helemaal hip gecombineerd met wit en zwart. Super stoer met een frisse twist. De schattige wolken lampjes zorgen voor een fijn en zacht lichtje als het ’s avonds donker is en geven de babykamer gelijk een super gezellig sfeertje. Versier één wand met deze bijzondere behang met vrolijke wolkjes en tover de kamer van je kleintje om tot een geheel eigen plekje met meer karakter, charme en persoonlijkheid.

Tip; knip een stuk van dat zelfde behang uit en doe het in een mooie fotolijst of plak het met tape op de andere (niet met wolkjes behang) muur, zo komt het thema weer terug en geeft het een super mooie sfeer. De wolken lamp van Ferm Living is gemaakt van gerookt eikenhout en staat echt prachtige op de babykamer. Helemaal in de wolken!!

Kijk hier voor meer babykamer inspiratie >>>

fermliving-wolkenlamp-babylabel

Dromerig behang met dieren en wolkjes

e59a3ec5d36e3edc3196e5fd9f8eb471

Bijzonder mooie houten wolk mobiel Sleep Tight

Villaknuss, geboorte borden, hippe baby spullen, kraamcadeau

Steigerhouten naambord handmade by Villa Knus

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...