hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby

Published on februari 7th, 2016 | by de Redactie

0

Lodger Quilt in de babykamer

Lodger is een prachtig label met bijzonder mooie producten voor je baby. Van heerlijke wikkeldekens, warme slofjes tot prachtig beddengoed en knuffelzachte speendoekjes. Lodger wordt met zorg ontwikkeld en heeft comfort, veiligheid en geborgenheid, voor thuis en onderweg, hoog in het vaandel staan.

lodger, quilt, babykamer lodger, quilt, inspiratie, babykamer

Lodger Quilt baby lijn

De Lodger Quilt baby lijn is een heerlijk babyzachte lijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. De Quilt baby lijn is zeer vriendelijk voor je baby vanwege de hoge kwaliteit 100% gebreid katoen. Super zacht en perfect absorberend. Tevens stylen deze producten de babykamer compleet af!

De aankleedkussenhoes is universeel waardoor hij om ieder aankleedkussen past. De aankleedkussenhoes is voorzien van een trendy ruitjesmotiefje en wolkjesprint. Evenals de heerlijk zachte en hippe dubbelzijdige ledikantdeken. Alle producten van Lodger zijn gebreid. Lodger kiest hiervoor omdat gebreide stoffen veel voordelen hebben ten opzichte van niet gebreide textielsoorten. Gebreide stoffen zijn warmer dan geweven stoffen. Door op een losse manier te breien, houdt de stof de warmte goed vast en ontstaat een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Breisels zijn duurzaam en slijten minder, hierdoor behoudt het product zijn kwaliteit en uitstraling. Lodger maakt het ouders en baby’s comfortabel!

Bekijk en shop deze fantastische complete Logder Quilt babylijn bij:

IkenIk.nl

lodger, quilt, dreamer, baby

lodger, quilt, ledikantdeken

Prachtig dubbelzijdig ledikantdeken

lodger, quilt, grijs, baby

De grijze Lodger babylijnComments are closed.

Back to Top ↑