Lodger Quilt in de babykamer

7 februari 2016

Lodger is een prachtig label met bijzonder mooie producten voor je baby. Van heerlijke wikkeldekens, warme slofjes tot prachtig beddengoed en knuffelzachte speendoekjes. Lodger wordt met zorg ontwikkeld en heeft comfort, veiligheid en geborgenheid, voor thuis en onderweg, hoog in het vaandel staan.

lodger, quilt, babykamer lodger, quilt, inspiratie, babykamer

Lodger Quilt baby lijn

De Lodger Quilt baby lijn is een heerlijk babyzachte lijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. De Quilt baby lijn is zeer vriendelijk voor je baby vanwege de hoge kwaliteit 100% gebreid katoen. Super zacht en perfect absorberend. Tevens stylen deze producten de babykamer compleet af!

De aankleedkussenhoes is universeel waardoor hij om ieder aankleedkussen past. De aankleedkussenhoes is voorzien van een trendy ruitjesmotiefje en wolkjesprint. Evenals de heerlijk zachte en hippe dubbelzijdige ledikantdeken. Alle producten van Lodger zijn gebreid. Lodger kiest hiervoor omdat gebreide stoffen veel voordelen hebben ten opzichte van niet gebreide textielsoorten. Gebreide stoffen zijn warmer dan geweven stoffen. Door op een losse manier te breien, houdt de stof de warmte goed vast en ontstaat een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Breisels zijn duurzaam en slijten minder, hierdoor behoudt het product zijn kwaliteit en uitstraling. Lodger maakt het ouders en baby’s comfortabel!

Bekijk en shop deze fantastische complete Logder Quilt babylijn bij:

IkenIk.nl

lodger, quilt, dreamer, baby

lodger, quilt, ledikantdeken

Prachtig dubbelzijdig ledikantdeken

lodger, quilt, grijs, baby

De grijze Lodger babylijn

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Baby musthaves – Deze spullen zijn super handig!

Er zijn zoveel spullen te verkrijgen voor baby’s maar wat zijn nu echt de baby musthaves. Het allerbelangrijkste is dat...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...