hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby

Published on december 9th, 2015 | by de Redactie

0

Leren drinken met Babycup

Je baby maakt allemaal bijzondere fases door. Van het eerste tandje tot het eerste hapje. Ook het oefenen met een beker om zelf te leren drinken hoort hierbij. De Babycup drinkbeker leert baby’s al vanaf 6 maanden uit gewone bekers te drinken.

De Babycups zijn extra klein, zodat ze zeer geschikt zijn voor de kleine babyhandjes en mondjes. Het wordt zo voor je baby gemakkelijker om te leren drinken uit een open beker. De vrolijke kleurtjes van de bekers zorgen ervoor dat de kleintjes nieuwsgierig worden en willen dan juist ontdekken wat het is en hoe het werkt. Een set bestaat uit vier babycups in vier verschillende kleuren.

babycup, drinkbeker, baby's, babylabel

Babycup stimuleert de kaakontwikkeling

Op jonge leeftijd uit een normale beker leren drinken heeft veel voordelen: Babycup stimuleert de ontwikkeling van de kaken, leert je baby coördineren en is beter voor de tandheelkundige gezondheid. Ook scheelt het een hoop gedoe met flessen en tuitbekers. Je zult versteld staan van hoe snel baby’s leren drinken uit een open beker met behulp van de Babycups.

De Babycups hebben een maatverdeling van 10ml waarbij de maximum hoeveelheid 50 ml is. Zo is de hoeveelheid drinken die je baby de eerste keren kan knoeien, erg beperkt. Ook pasgeborenen kunnen drinken uit de Babycups: laat je kleintje de melk oplikken uit het bekertje, maar let hierbij op dat je de melk nooit direct in de mond giet. Kleine mondjes hebben een klein kopje nodig. Babycup is hiervoor perfect geschikt. Je baby leert te nippen, niet te zuigen en met deze kleine cup heeft je kleine je hulp niet nodig.

Shop deze handige en vrolijke babycup oefenbeker bij;

 PrettyMum

Kijk hier voor meer baby ontwikkeling tips >>>

 babycups, drinkbeker, babylabel

babycup, beker, drinkbeker, babylabelGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑