hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding babycollectie moodstreet, moodstreet baby

Published on september 14th, 2018 | by Robin

0

Babycollectie Moodstreet

We zijn super enthousiast over de nieuwe babycollectie Moodstreet. In de collectie zie je onder andere allemaal varianten op de kleur roze, voor zowel een baby-jongen als een baby-meisje. En het meest fijne aan het merk Moodstreet is, is dat zij ook denken aan de natuur en de manier waarop de kleding geproduceerd wordt.

Babycollectie Moodstreet

Moodstreet is echt geen nieuw merk, dat hoef ik je niet te vertellen. Moodstreet is al eerder gaan samenwerken met presentatrice en ex-Miss Universe Kim Kötter. Deze collectie genaamd Moodstreet by Kim Kotter bestaat uit onder andere broekjes, tops, vestjes en accessoires. Voor de meisjeslijn is misty rose een belangrijke kleur, misty green en verfijnd blauw zijn prominent aanwezig voor zowel de jongens als de meisjes. Verder zijn er grappige details te zien zoals een hondenprintje, dat is geïnspireerd op het hondje van de presentatrice. Deze babylijn gaat van maat 50 tot en met 80 en minilijn gaat door tot en met maat 104.

Let’s celebrate the new life!

De collectie is gemaakt van biologisch katoen. Bij aankoop van een item van Moodstreet steun je een charity project ter plaatse, namelijk een weeshuis in Zuid India. Bij het verbouwen van biologisch katoen worden geen bestrijdingsmiddelen gebruikt of genetisch gemanipuleerde zaden, beter gebruik gemaakt van water en daardoor zijn er ook minder broeikasgassen die de lucht ingaan. Beter om de klimaat verandering te bestrijden, beter voor de waterschaarste in India en vooral beter voor het kostbare land.

Recycle, believe, achieve

Bij deze Moodstreet baby lijn hoort een mascotte; The Little Wise One. Deze knuffel vertelt het verhaal van recycle, believe en achieve. De knuffelmascotte is gemaakt van gerecyclede stoffen gewonnen uit oude kleding. Het atelier waar deze knuffel gemaakt wordt staat in India en geeft vrouwen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door dat ze ook opgeleid worden als naaister. De cirkel is rond door de steun aan het weeshuis in Zuid India die elke verkocht kledingstuk van Moodstreet opbrengt. Daardoor krijgen ook deze kinderen de toekomst die ze verdienen! Dit is een begin naar een beter toekomst. Stap voor stap, want het kost tijd en energie om de juiste keuzes te maken. Maar samen met Moodstreet kun je een verschil maken. Iedereen wint!

Check deze super toffe babycollectie hier

babycollectie moodstreet, moodstreet baby, babymeisje

babycollectie moodstreet, moodstreet baby, babymeisje

babycollectie moodstreet, moodstreet baby, babymeisje

babycollectie moodstreet, moodstreet baby, babymeisje

babycollectie moodstreet, moodstreet baby, babymeisje

Bekijk meer babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/babycollectie-moodstreet/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/babycollectie-moodstreet
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242