hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby boekjes babyboekjes, baby doe boekjes

Published on oktober 5th, 2016 | by de Redactie

0

Babyboekjes met grappige flapjes, knopjes en muziek

Samen lezen met je kindje is zo ontzettend leuk. En je zult merken je groeit er beide in. Ik weet nog toen mijn oudste baby was, dat ik dacht, daar krijgt hij vast niet veel van mee. Maar ik ben vroeg begonnen met voorlezen, plaatjes kijken, en boeken te ervaren. En je merkt al snel dat er reactie komt.

Geluiden- en voelboekjes

De kinderboeken zijn tegenwoordig ook zo mooi geïllustreerd en met allerlei stimulerende impulsen gericht op de aandacht van de jonge lezertjes. De grootste hits bij ons thuis in de luier tijd waren altijd de boekjes met flapjes, knopjes en geluidjes. Maar een een boek met veel herkenning zoals ‘Hier woon ik’ in de vorm van een woonhuis heeft alle potentie om een even grote favoriet te worden.

Ik heb zelf geïnvesteerd in de geluiden boekjes van Clavis Peuters omdat ze hier ook zelfstandig mee kunnen spelen. En dat is ontzettend handig als je eens met een vriendin in een lunchroom zit. En ’s avonds in bed lezen we het liefst de boekjes met de flapjes. Ik vermaak me kostelijk als het iedere keer weer een verrassing lijkt (wij houden elkaar graag voor de gek) te zijn wat er onder het flapje zit. Zelfs na al wel 100 keer lezen.

Dus denk niet mijn baby kan nog niet lezen, praten en volgt nog geen verhaal. Hij of zij zal dol zijn op het horen van de stem van papa, mama, opa of oma en zeker als hier volop gebruik gemaakt wordt van verschillende stemmetjes. Nog een grote hit bij ons thuis.

babyboekjes-baby-doe-boekjes

De natuur – geluidenboekje

HIER WOON IK  – Fiep Westendorp

Waar is mijn knuffel

Meer babyboekjes hier

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/babyboekjes/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/babyboekjes
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242