hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding kinder winterjassen, leukste kinderjassen, babyjassen, hippe babyjasjes

Published on augustus 10th, 2016 | by Robin

0

Shop de leukste winterjassen met korting

Donkere kleuren passen bij de winter. In de nieuwe collecties baby winterjassen zien we ook dit seizoen weer veel donkere kleuren, zoals donkergroen, legergroen en donkerblauw. Maar naast deze donkere kleuren zie je ook een aantal fellere kleuren. Bijvoorbeeld mooi roze, niet felroze maar een iets zachtere roze. Legergroen is een kleur die we vaak terug zien deze winter. Het past ook perfect bij het thema wildlife. Dit is ook een van de trends die je voor deze winter gaat zien en daar past een legergroene jas perfect bij.

Combinatie van donkerblauw en legergroen is een fijne match met elkaar. Het geeft een stoer gevoel, maar ook wel weer zacht. Deze winterjas van Z8 is super leuk voor een stoer jongetje.

Geheel in donkerblauw ga je deze winter ook veel zien. Zeker in combinatie met een mooie donkere jeans en donkere schoenen is het erg mooi. Blauw, blauwer, blauwst, dat mag zeker deze winter en zien we zowel bij jongensjassen als bij meisjesjassen terugkomen. Ook erg leuk om nog te combineren met een denim overhemd of denim tuniek.

En om natuurlijk niet al teveel te blijven hangen in de donkere kleuren zijn er ook leuke jassen in fellere kleuren. Zoals deze mooi gesneden roze jas van Tumble ’n Dry. Iets voor jouw meisje? Wij vinden hem fantastisch!

Shop de leukste baby winterjassen:

ster

le chic winterjas, kinder winterjassen, leukste kinderjassen, babyjassen, hippe babyjasjes

Eyecatcher by Le Chic

kinder winterjassen, babyjasjes, winterjassen winter 2016-2017, hippe babyjassen

Zo tof voor de jongens is deze Babyface winterjas

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

<

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑