hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby baby shop, de gele flamingo, babylabel, hippe baby spullen

Published on mei 11th, 2017 | by de Redactie

0

Cute new baby items in this baby shop

Het is altijd een feestje als de nieuwe collecties arriveren. Zeker als je een kamertje aan het voorbereiden bent, een kraamlijst mag opstellen of als je kindje zo lekker snel groeit dat je weer nieuwe outfits kunt gebruiken. En misschien vier je binnenkort wel die grote mijlpaal verjaardag van 1 jaar oud? Feestslingers en een leuke outfit staan dan vast op de ‘to do’ lijst. En wat is nou fijner dan voor al deze items in een hippe baby shop terecht te kunnen.

De leukste Baby Shop

Bij De Gele Flamingo begrijpen ze wat de mum-to-be’s en (kersverse) mama’s van nu graag willen. Je vind er de leukste merken als Liewood, Elodie Details, Design Letters, Sofie Schoor, Knast, Done by Deer en nog o zoveel meer. En niet alleen de grote en bekende merken. Ze spotten ook snel de leukste nieuwe merken zoals bijvoorbeeld Miniwoo met de fijnste houten functionele items voor je kids die je dan meteen kunt shoppen in hun leuke baby shop!

baby shop, de gele flamingo, babylabel, hippe baby spullen

Sofie Schnoor doggy outfit

Easy Peasy Kiny rabbit schoentjes

Ballerina shoes peach mouse

Opbergbakken Miniwoo

romper koala

Liewood wagenspanner 

houten schommel zwart

poppenbedje

muziek mobieltje Cherry

Speeltapijt Elodie Details Powder pink

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑