Baby Pyjama Tijd

21 september 2018

De pyjama is helemaal terug. Niet alleen voor in bed maar ook om lekker in te chillen. Steeds vaker zie je superleuke pyjama’s. Het merk Claesens is een prachtig voorbeeld hoe leuk een pyjama kan zijn. Pyjama’s voor de hele familie met hele toffe prints. De pyjama is terug van weggeweest en heeft haar oubollige imago ver achter zich gelaten.

Baby Pyjama van Claesen’s

Mijn dochter mocht de moustache pyjama testen, en vooral mama was blij en aangenaam verrast van deze pyjama. De baby pyjama bestaat uit een 2- delige set: T-shirt en broekje in wit met een zwarte ‘snorren’ print. Het t-shirt heeft een ronde hals met lange mouwen en een sluiting aan de zijkant met drukknoopjes. Het broekje heeft elastiek in de tailleband en rode stiksels als accent. Ook na de vele wasjes blijft het pyjamaatje prachtig van kwaliteit.

Natuurlijke en zachte materialen

De baby pyjama van Claesens is gemaakt van zachte en natuurlijke materialen. De pyjama’s van Claesens worden veelal gemaakt van hoogwaardige zacht katoen en een beetje lycra. Het is heel fijn om te slapen in deze materialen omdat ze bijzonder zacht zijn en een uitstekend vocht opnemend vermogen hebben.

Zo… en nu maar knus naar je warme nestje en denk er om oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker!

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel review

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel review

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel review

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel review

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....