online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding baby pyjama, claesens pyjama

Published on september 21st, 2018 | by Esther

0

Baby Pyjama Tijd

De pyjama is helemaal terug. Niet alleen voor in bed maar ook om lekker in te chillen. Steeds vaker zie je superleuke pyjama’s. Het merk Claesens is een prachtig voorbeeld hoe leuk een pyjama kan zijn. Pyjama’s voor de hele familie met hele toffe prints. De pyjama is terug van weggeweest en heeft haar oubollige imago ver achter zich gelaten.

Baby Pyjama van Claesen’s

Mijn dochter mocht de moustache pyjama testen, en vooral mama was blij en aangenaam verrast van deze pyjama. De baby pyjama bestaat uit een 2- delige set: T-shirt en broekje in wit met een zwarte ‘snorren’ print. Het t-shirt heeft een ronde hals met lange mouwen en een sluiting aan de zijkant met drukknoopjes. Het broekje heeft elastiek in de tailleband en rode stiksels als accent. Ook na de vele wasjes blijft het pyjamaatje prachtig van kwaliteit.

Natuurlijke en zachte materialen

De baby pyjama van Claesens is gemaakt van zachte en natuurlijke materialen. De pyjama’s van Claesens worden veelal gemaakt van hoogwaardige zacht katoen en een beetje lycra. Het is heel fijn om te slapen in deze materialen omdat ze bijzonder zacht zijn en een uitstekend vocht opnemend vermogen hebben.

Zo… en nu maar knus naar je warme nestje en denk er om oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker!

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel review

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel review

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel review

baby pyjama, pyjama claesens, pyjama moustache, babylabel reviewComments are closed.

Back to Top ↑