Handig baby oppasboek van Maan Amsterdam + WINACTIE

11 januari 2022

Whoehoe nog een kleine maand en onze lieve Maé gaat naar de opvang. Nu moet ik wel zeggen dat ze nu al geregeld naar opa & oma gaat. Voor mezelf is dit ook goed want zo heb ik even mijn handen vrij om lekker wat voor “mezelf” te doen ( lees, stofzuigen, dweilen, badkamer poetsen, wassen) en zo kan ik nog wel even doorgaan. De tijd staat nooit stil en soms je handen even vrij is ook wel erg lekker. Dus soms gaat ze al even weg en dan is het ook super leuk om een speciaal oppasboek mee te geven.

Baby oppasboek

Bij Vienna had ik ook een baby oppasboek en die ging ook elke keer mee als ze uit logeren ging of naar de opvang en dat wilde ik nu ook voor Maé. Ik heb deze keer het oppasboek van Maan Amsterdam en eerlijk wat een leuk boekje met vrolijk kleurtjes en heel belangrijk : VEEL SCHRIJF RUIMTE! Ik vind het altijd fijn als er genoeg ruimte is om te schrijven zodat je zelf ook klein berichtje erbij kan zetten indien dit nodig is! En vaak heb ik wel genoeg over te dragen en zeker als ze straks naar de opvang gaat is dit handig want vaak brengt Jeroen de meiden weg.

Wat ik ook erg leuk vind aan het boekje dat je dus bij de persoonlijke gegevens ook nog een stukje hebt met : ook goed om te weten, ik heb daar nu nog niks ingevuld maar ik denk gaande weg dat ik dit wel ga invullen en dan denk ik dat het vooral haar goed en iets minder fijne eigenschappen zullen zijn. Zodat iedereen zich vast voor kunnen bereiden haha geintje!

oppasboek, baby oppasboek, oppas invulboek, invulboeken, baby invulboek, invulboeken maan amsterdam, oppasboek maan amsterdam

Super handig invulboek

Helemaal handig nu met al de Corona maatregelen

Ik vind een oppasboek dus ook echt een toevoeging en ook erg handig als ze nog klein zijn. En nu helemaal in de Coronatijd. Aangezien je niet meer mee naar binnen mag bij de kinderopvang en de gesprekjes kort zijn. Nu moet ik ook zeggen dat dit bij ons niet altijd het geval is omdat ik graag klets met de juffies. Maar als iemand anders de meiden gaat halen is het wel fijn dat ik altijd even in het oppasboek kan kijken wat er die dag allemaal is gedaan of hoe Maé het gedaan heeft.

Best spannend de opvang

Ik vind het eigenlijk best wel spannend om haar straks naar de opvang te laten gaan. Ik ben zo benieuwd hoe ze het gaat vinden en gaat doen. Ze is best wel pittig en heeft een onwijs eigen wil. Ik zal dit vast ook vaak terug gaan lezen in het boekje. En natuurlijk is het ook een leuk aandenken voor later.

oppasboek, baby oppasboek, oppas invulboek, invulboeken, baby invulboek, invulboeken maan amsterdam, oppasboek maan amsterdam

Foto’s bewaren

Je kan er foto’s inplakken en het is ook leuk om terug te zien wat ze toen die tijd allemaal kon en hoe de ontwikkeling gaat. Ik heb dan ook het idee door het invullen van een oppasboekje dat je toch er een beetje bij bent geweest. Ik ben heel erg fan van Maan Amsterdam, ik denk dat het ook komt door de leuke kleurtjes die ze gebruiken maar ook steeds vernieuwen en verbeteren. Hun invulboeken zijn super en zeker ook de handige weekplanner.

En wat ik echt terug zie is de vele schrijfruimte en de ook dat je praktische dingen kunt noteren. En dan bedoel ik dus inderdaad dat je iets kan schrijven over hoe bijvoorbeeld je kindje is, of als ze een allergie hebben. Je hebt dan gewoon een paar regels om te schrijven. En dat is fijn want ik ben graag in veel woorden duidelijk, haha zoveel als dat ik praat zo schrijf ik ook.

Maan Amsterdam

Verder is dit baby oppasboek van Maan Amsterdam dik genoeg en bevat dus veel bladzijdes en elke bladzijde heeft een ander vrolijk kleurtje en dus veel schrijf plezier. Je bent dus ook soort van verplicht veel oppas bezoekjes te doen! En oh ja : “ wist je dat ze het oppasboek ook in de “jongens” variant hebben. Dit is natuurlijk het roze boek maar je hebt dus ook dit boekje in het blauw, hoe tof is dat! Maar zo heb je nog veel meer invul boeken van deze serie. Ik heb van deze serie toevallig de weekplanner. Maar zo heb je ook een verjaardagsboek, en opgroeiboek en een zwangerschapboek. Je kan dus echt vooruit!

Dus een kei gave tip als je nog opzoek bent naar een leuk cadeau voor de babyshower of als de kleine al is geboren!

WINNEN?

Kun jij dit handige oppasboek ook gebruiken of weet jij iemand die je hier een groot plezier mee zult doen? Doe dan mee met onze winactie op Babylabel Instagram en maak kans op eenzelfde oppasboek van Maan Amsterdam. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: @kimberlywx. Van harte gefeliciteerd . Stuur een dm of mail naar info@baby-label.com met je adresgegevens. Dan ontvang jij binnenkort een prachtig oppasboek van Maan Amsterdam. Have Fun!

oppasboek, baby oppasboek, oppas invulboek, invulboeken, baby invulboek, invulboeken maan amsterdam, oppasboek maan amsterdam

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...