Baby musthaves by Done by Deer

27 maart 2018

Dit schattig olifantje Elphee is het nieuwste lid van de Done by Deer familie en speelt de hoofdrol in de nieuwe baby musthaves Happy Home collectie. Elphee houdt ervan om met zijn slurf te toeteren en zijn oren te flapperen. Maar het liefst van al wil hij een hele dag geknuffeld worden! Naast Elphee introduceert dit Deense merk ook een nieuwe print.

Happy Home by Done by Deer

Vanaf nu kan je Happy Dots spotten op beddengoed, opbergers en melamine servies. De kleuren van de Happy Home 2016 collectie zijn poederroze en pastelblauw, maar ook wit, zwart en grijs maken een heuse comeback.

Baby musthaves

Helemaal nieuw van Done by Deer zijn de Cozy nestjes. Zo’n nest geeft je kleintje een veilig gevoel bij de overgang van mama’s buik naar het wiegje. Dankzij de verstelbare koordjes groeit het nest mee met je kindje. Super zacht en comfortabel, heerlijk om te cocoonen! Nog een leuke extra: het nestje is omkeerbaar, zo heb je twee designs in één!

Hiermee brengt Done by Deer weer een hebberig makende collectie. Leuk als kraamcadeau, al zou ik ze het liefst gewoon lekker allemaal zelf houden.

Mijn top favoriet uit deze collectie is het bestek en het servies, zo leuke die zwart – witte stipjes. Maar eigenlijk wil ik alles wel hebben.

Wat is jouw favoriet? Bekijk ze hier

Baby musthaves, newborn musthaves, done by deer, babylabel

new baby musthaves by Done by Deer

Baby musthaves, newborn musthaves, done by deer, babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...