hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts Baby musthaves, newborn musthaves, done by deer, babylabel, olifant knuffel

Published on juni 6th, 2016 | by Anne-Floor

0

Meet Elphee & Happy Dots

Dit schattig olifantje Elphee is het nieuwste lid van de Done by Deer familie en speelt de hoofdrol in de Happy Home 2016 collectie. Elphee houdt ervan om met zijn slurf te toeteren en zijn oren te flapperen. Maar het liefst van al wil hij een hele dag geknuffeld worden! Naast Elphee introduceert dit Deense merk ook een nieuwe print.

Happy Home by Done by Deer

Vanaf nu kan je Happy Dots spotten op beddengoed, opbergers en melamine servies. De kleuren van de Happy Home 2016 collectie zijn poederroze en pastelblauw, maar ook wit, zwart en grijs maken een heuse comeback.

Helemaal nieuw van Done by Deer zijn de Cozy nestjes. Zo’n nest geeft je kleintje een veilig gevoel bij de overgang van mama’s buik naar het wiegje. Dankzij de verstelbare koordjes groeit het nest mee met je kindje. Super zacht en comfortabel, heerlijk om te cocoonen! Nog een leuke extra: het nestje is omkeerbaar, zo heb je twee designs in één!

Hiermee brengt Done by Deer weer een hebberig makende collectie. Leuk als kraamcadeau, al zou ik ze het liefst gewoon lekker allemaal zelf houden.

Mijn top favoriet uit deze collectie is het bestek en het servies, zo leuke die zwart – witte stipjes. Maar eigenlijk wil ik alles wel hebben.

Wat is jouw favoriet? Bekijk ze hier >>>

Baby musthaves, newborn musthaves, done by deer, babylabel

Baby musthaves, newborn musthaves, done by deer, babylabel

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/baby-musthaves-done-by-deer/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/baby-musthaves-done-by-deer
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242