Baby modelletjes gezocht

13 mei 2019

Iedereen droomt ervan: je kindje als babymodel. Hoe leuk is het wanneer je jouw kleintje terug ziet op billboards, in tijdschriften of op televisie? De oproep baby modelletjes gezocht wordt dan ook goed in de gaten gehouden door menig trotse mama! 

Kindermodel worden? Hoe gaat dat?>>

Baby modelletjes gezocht

Natuurlijk is jouw kindje ook de mooiste van de hele wereld! Loop jij naast je schoenen van trots en krijg je de hele dag door complimentjes van jouw schattig boefje of allerliefste prinsesje?

Waarschijnlijk maak je zelf al de hele dag leuke foto’s van je kleintje. Kiekjes voor het fotoalbum, opa en oma en voor op Social Media worden volop gemaakt. Misschien droom je er wel van dat jouw kleintje model wordt, dan is dit je kans!

Schrijf je in voor het babypanel van Bampidano

Bij Bampidano zijn ze op zoek naar een babypanel, om samen te brainstormen over de Bampidano collectie, de stoffen, de kleuren en jouw kijk op babymode. Een super leuke kans natuurlijk om jouw kleintje als babymodel te zien in de nieuwe collectie van Bampidano. Schrijf je in!

Je kunt je aanmelden voor het babypanel door een mailtje te sturen naar y.peters@jolo.nl met motivatie, foto’s, uitgebreide info en achtergrond van jou en je gezin en je adres- en contactgegevens. Wie weet zit jij binnenkort aan de tafel bij Bampidano!

baby modelletjes gezocht, babymodel, inschrijven babymode

Tip: lees ook de voorwaarden door die op de website staan, dan weet je precies wat jij en je kindje en Bampidano van elkaar kunnen verwachten!

 

Rust Regelmaat Reinheid – De drie R’s werken nog steeds >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...