hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby

Published on februari 4th, 2016 | by de Redactie

0

Baby Mijlpaalkaarten om nooit te vergeten

Een absolute musthave voor jou en je baby zijn de Baby Mijlpaalkaarten van Studio Zwartwit. Leg de fantastische mijlpalen die je baby meemaakt voor altijd vast door middel van een foto met een bijbehorende mijlpaalkaart. Het zijn 20 bijzonder mooie kaarten (in het Nederlands) met daarop de mijlpalen die je kleintje het eerste jaar gaat beleven samen met jou natuurlijk. Keep the memories alive!!!

De kaarten zijn voorzien van geweldige ontwerpen en prachtige spreuken zoals; vandaag ben ik een week oud, vandaag kroop ik voor het eerst, vandaag… Leg ze naast je kleine hummeltje, pak je fototoestel en klik … weer een bijzondere mijlpaal vastgelegd.

Mijlpaalkaart 1 Mijlpaalkaart 11 Mijlpaalkaart 12

Baby´s eerste keer …

Erg leuk om je baby fotoalbum compleet en bijzonder te maken! Mijlpalen zijn bijzondere momenten voor jou en je baby die jullie samen voor het eerst gaan meemaken! Een belevenis van je baby is een ontwikkeling die razendsnel gaat en je haast niet bij kunt benen om allemaal vast te leggen! Want tja, ze kunnen immers alles maar één keer voor het eerst! En het klinkt heel cliche maar het gaat zo snel dat je alles helaas ook weer vergeet. Want wanneer was nou ook alweer het eerste lieve lachje dat je kreeg en wanneer at je baby zijn of haar eerste hapje? Allemaal belevenissen die te leuk zijn en je gewoonweg niet wil vergeten en gelukkig niet kan vergeten met de Mijlpaalkaarten.

Tevens zijn er zwangerschaps mijlpaalkaarten verkrijgbaar om de bijzondere periode van je zwangerschap vast te leggen door middel van kaarten met leuke teksten. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

 

Bekijk en shop de Mijlpaalkaarten bij;

Studio Zwartwit

Kijk hier voor meer babylifestyle inspiratie >>>

Mijlpaal_mockup

mijlpaalkaarten, baby, zwartwit, babylabel

zwangerschaps, mijlpaalkaarten

Zwangerschap Mijlpaalkaarten

envelop, zwangerschaps, mijlpaalkaarten

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/baby-mijlpaalkaarten/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/baby-mijlpaalkaarten
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242