online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Baby baby met veel haar

Published on maart 11th, 2017 | by Marjolijn

0

Harige baby

Een baby die geboren wordt met een flink bos haar. De meeste baby’s moeten het toch een tijdje doen met een kaal of dun bezaaid hoofdje. Moeders zijn vaak in de zevende hemel wanneer het eerste staartje en haarspeldje bij hun dochter een feit is. Dat eeuwige wachten op die lange lokken.

Veel haren bij de geboorte is niet uniek, maar wel in deze mate. De Australische ouders van Alexis waren verrast door de enorme hoeveelheid haren op het bolletje van hun dochter. Al was het al zichtbaar op de echo’s. De moeder, kapster van beroep, kan haar geluk niet op.

De 7 maanden oude dame op dit filmpje heeft een bos haren om jaloers op te zijn! Al ziet het er ook een beetje vreemd uit..Comments are closed.

Back to Top ↑