Baby girl low budget outfit: Let’s keep it basic

18 oktober 2022

Wie denkt dat je flink in de buidel moet tasten om een leuke outfit te scoren, heeft het mis! Voor niet al te veel centjes kun je heel leuke low budget kleding kopen voor je kinderen. Ik ben op pad gegaan met een budget van €20 om mijn kleine baby girl lekker te verwennen met een outfit voor het najaar.

Bekijk ook deze toffe budget boys outfit

Mama op budget pad

Winkelen doe ik het liefst lekker alleen. Geen jengelende kinderen die, in plaats van winkels te bekijken, eigenlijk gewoon lekker willen spelen en geen man die net even iets te enthousiast op zijn horloge kijkt omdat ik net even iets te lang naar een shirtje kijk. Het kwam daarom goed uit dat we met elkaar het weekend vrij waren. Daardoor kon ik op pad gaan voor een low-budget outfit voor onze dochter terwijl mijn man thuis was met de kids.

Winkel in – winkel uit

Ik ben een groot fan van kleding van de H&M! De kindercollectie valt negen van de tien keer op maat, materiaal is fijn en de kleur blijft lang goed. Maar omdat ik echt onder de €20 wilde blijven, heb ik besloten hier geen kleding te kopen. Even ben ik wezen neuzen bij de Hema en ondanks de super leuke babycollectie, kwam ik ook daar in de knel met mijn budget. Uiteindelijk ben ik bij de Wibra beland en daar heb ik een heel leuk setje gekocht!

Let’s keep it basic

Een zwarte trui en een gekleurde legging. Geen printjes, Disney figuren of andere tierelantijntjes. Een effen outfit! Met elkaar staat het super tof! De trui kan ook prima gecombineerd worden met een stoere jeans of een denim rokje met maillot. De trui is in verschillende kleuren te verkrijgen en dat geldt ook voor de legging.

Onze dochter heeft nu maat 74. Ik heb ervoor gekozen om maat 80 te kopen, en dat kwam ook goed! Ondanks dat de trui iets oversized uitvalt, vielen beide kledingstukken kleiner uit dat ik had gedacht.

Daarnaast hoort bij een leuke outfit natuurlijk ook een paar stoere mini-patas en gezien het steeds kouder wordt, lijkt me dat voor haar baby voetjes wel fijn. Geheel onverwachts liep ik bij de Action tegen een paar super schattige baby schoenen aan!

Wat waren de kosten?

In totaal was ik €20,94 kwijt. Iets boven mijn budget. De zwarte trui was €8,99 en de leggings van €3,99 per stuk, waren twee voor €7,00. De trui en leggings heb ik gekocht bij de Wibra. Haar outfitje maakte ik compleet met de baby shoes met luipaard print voor €4,95, die ik heb weten te scoren bij de Action. Een leuke najaarsoutfit, voor een leuke prijs. En het staat haar prachtig!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...