Het leukste festival voor de mama’s & mama’s to be!

7 oktober 2019

Van de mooiste babykleding en een wandelwagenparcours tot lekker eten en drinken: bij de tweede editie van het ‘In De Wolken Festival‘ van Ouders van Nu vind je alles wat je moet en wilt weten over je zwangerschap of pasgeboren baby.

En dat maar liefst drie dagen lang: op 17, 18 en 19 oktober in de Expo Haarlemmermeer. Iedereen met een dikke buik of baby kan hier shoppen, workshops volgen en inspiratie opdoen. Allemaal in festivalsfeer.

Bestel nu je tickets via: www.indewolkenfestival.nl

De allerleukste merken vind je op het In de wolken Festival

Het In de Wolken Festival is bedoelt voor mama’s to be en mama’s van jonge kinderen. Er is namelijk van alles te vinden voor de zwangerschap en baby’s. Met meer dan 100 shops van te gekke merken, experts die graag advies delen, workshops, inspiratie en nog veel meer. Allemaal met een relaxte festivalsfeer, muziek en natuurlijk heel belangrijk: lekker eten en drinken.

Alles over je zwangerschap en voor je zwangerschap

Tijdens deze tweede editie van het ‘In De Wolken Festival’ van Ouders van Nu vind je alles wat je moet en wilt weten over je zwangerschap of pasgeboren baby.Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? Op het festival krijg je antwoord op al je vragen. Of ga langs de stylistes voor een gratis stijladvies.

De dikke buikenlunch

Ben je zwanger? Dan moet je zeker even gaan bunkeren tijdens de dikke buikenlunch, picknicken en kinderwagens testen. Bijtanken kun je op de relaxte loungebanken, bij de foodtrucks of in de borstvoedingslounge. Dat wordt een gezellig dagje!

babykamertjes

Het allerleukste babykamertje

Heb je nog inspiratie nodig om van jouw kamertje het allerleukste babykamertje te maken? Of je nou een urban, stoer kamertje wilt inrichten of een warm, landelijk kamertje je vindt het op het In de wolken Festival allemaal. Ruim 15 kamertjes in allerlei sferen staan voor je ingericht en zijn met liefde gestyled met de leukste details. Natuurlijk is alles op het festival te koop. Ideaal om samen met je geliefde te komen en op het festival je keuze te maken voor jullie droom babykamertje.

Bekijk hier meer inspiratie

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel

De beste accessoires voor zwangere vrouwen

Zwanger zijn heeft iets magisch over zich, maar brengt ook wat obstakels met zich mee. Gelukkig zijn er vele accessoires...
IMG_1074-scaled-1

5 unieke manieren om jouw zwangerschap vast te leggen!

Een bijzondere tijd is aangebroken. Alles staat nu in het teken van jouw zwangerschap en deze periode wil je natuurlijk...
IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...