Zelf kleding en accessoires maken met een baby breipakket

13 december 2021

Een kleintje op komst? Of is je zus, vriendin, nicht of collega zwanger en wil je een uniek kraamcadeau geven? Iets wat je zelf hebt gemaakt, is nog leuker om te geven (en ook om te krijgen!). Je kunt zelf de kleuren uitkiezen, een patroon kiezen en je kunt er extra veel liefde in stoppen. Klinkt als een top idee, toch?! 

Broekjes, truitjes, slabbetjes.. Alles om zelf te maken!

Zelf kleding breien voor baby’s en peuters is populairder dan ooit! Met een breipakket voor baby’s maak je zelf de leukste truitjes, broekjes, slabbetjes en knuffeltjes. Een breipakket is een pakket waar alles al in zit. De benodigde garen en het patroon, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een ontwerp kunt breien. Het enige wat jij daarna nog in huis hoeft te halen, zijn breinaalden. 

Leuke breipakketten voor baby’s voor elk budget

Ben je zelf in verwachting? Dan kan het allemaal niet op. Negen maanden lang heb je de tijd om allerlei leuke creaties te maken. Weet je het geslacht van je kindje (nog) niet? Dan kun je met basiskleuren leuke kleding breien. Broekjes, boxpakjes, truitjes.. Van het merk Phildar heb je meer dan 300 verschillende breipakketten voor baby’s en dreumesen. Daar ga je gegarandeerd een leuk pakket van vinden! 

Weet je al wel wat het wordt? Dan kun je ook kijken naar leuke meisjes pakketten of jongens pakketten. Stoer blauw of lief roze? Of wordt het juist een kleur die mooi past bij het seizoen, zoals geel, bruin of oranje? De keuze is helemaal aan jou. En dat maakt het zo leuk. In een winkel kun je namelijk niet kiezen of een shirtje of broekje in blauw, roze, wit, geel of lila wordt gemaakt. Door zelf kleding te breien kun jij kiezen wat jij mooi vindt. Hoe leuk is dat? 

Breien nieuw voor jou?

Ben je helemaal nieuw in de wereld van breien (of een andere vorm van handwerken) en denk je, “dit is niks voor mij”? Onzin, want breien is voor iedereen. Er staan meer dan genoeg tutorials op YouTube waarin je de basics van breien leert. Steken opzetten, de standaard technieken en eventuele technieken die je nodig hebt voor de hals, een pijpje of sokken. 

Begin je zonder enige ervaring? Een boxkleed is dan een leuk project! Rechttoe, rechtaan maar wel helemaal zelf gemaak. En met wat naald en draad kun je er leuke knoopjes, frutseltjes en andere accessoires op zetten.

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...