Baby baddertijd!

14 augustus 2018

Een heerlijk ontspannen momentje voor jou en je baby … badderen! Alle tijd en aandacht voor je kleintje, niks is lekkerder dan dat en je versterkt tegelijkertijd de band met je kleine hummeltje. Mevrouw Schaap heeft diverse prachtige items die het badderen tot een heerlijk verwen moment maakt. Het is baby baddertijd!

Een lesje babyverzorging >>

Baby baddertijd

Lekker spetteren! In bad gaan vinden kindjes fijn. Eerst heerlijk spelen en daarna worden verwend met zachte producten. Zoals bijvoorbeeld de hydrofiele luiers van Aden + Anais. Niets is zachter voor je baby’s huidje. En na het badderen kan alles zo de wasmand in!

Baby bad, baddertijd, babyverzorging

Tips voor veel baby bad plezier;

♥ Zorg dat het badderkamertje lekker op temperatuur (20-24 graden) is en niet tocht.

♥ Leg handdoek, washandje, verzorgingsproducten, luier, kleertjes etc. vast binnen handbereik.

♥ Het water mag niet kouder zijn dan 36 graden en niet warmer dan 38 graden. De temperatuur van het water controleer je met een badthermometer of je elleboog.

♥ Gebruik een klein dotje baby badschuim of badolie voor een heerlijke geur en een milde reiniging, maar wel welke geschikt is voor de dunne en gevoelige babyhuid, zoals de producten van NAÏF.

♥ Masseer je baby na het badje met baby massage olie, dit helpt om de band met je baby te versterken. Bovendien werkt het voor jou en je baby ontspannen.

Gebruik voor het afdrogen een zachte badcape. Ze zijn er in diverse kleuren en ontwerpen. Maak alle huidplooien in de hals, de ellebogen, tussen de benen en in de knieholtes goed droog. Deze plekjes raken snel geïrriteerd. Verzorg eventuele irritaties met neutrale producten zonder parfum. Geniet van het badder moment!

Bekijk de baby badder collectie bij;

Mevrouw Schaap

badcape-royal-pin-babylabel

baby bad, babyverzorging, babylabel

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>

Zwart wit op de babykamer >>

Bekijk hier meer babykamers >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Snoozebaby wereldwijd verkrijgbaar

Het Nederlandse babymerk Snoozebaby timmert flink aan de weg. De labelproducten die al in ruim vijftien landen te koop waren,...
borstkolf neno perfetto

Hoe fijn! Ik mocht de Neno Perfetto testen.

De Neno Perfetto is een elektrische borstkolf en is waterbestendig. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in bad kolven. Neno Perfetto heeft...
besparen op de babyuitzet

Tips om te besparen op je babyspullen

Geweldig om een kindje te verwelkomen in je gezin. Het komt alleen wel met de nodige kosten. Het Nibud heeft...