Rijd jij dit voorjaar op een elektrische bakfiets?!

7 maart 2018

Het voorjaar komt eraan en dat betekent lekker naar buiten met je kroost. Heerlijk de wijde wereld intrekken, naar een speeltuintje, op bezoek bij opa en oma of een vriendin, even naar de stad of gewoon lekker een rondje fietsen. Maar wanneer je een of meerdere kinderen hebt is het soms best lastig om alles te organiseren en zeker wanneer je het verkeer én alle kinderen in de gaten moet houden. Daarom is een bakfiets een uitkomst!

Babboe bakfiets

Welke bakfiets past het beste bij jou en je gezin? Hoeveel kinderen gaan er in de bakfiets, neem je de hond mee of wil je ook graag je boodschappen mee kunnen vervoeren. Dan is een driewielbakfiets een echte uitkomst. Hier zitten je kinderen veilig naast elkaar in de bak. Dankzij de drie wielen is deze bakfiets heel stabiel. Zelfs met vier kinderen in de bak is het wegrijden op een driewiel bakfiets heel gemakkelijk. Zelfs de jongste telg van de familie kan mee; je plaatst namelijk gemakkelijk een babyschaal of Maxi-Cosi in de bakfiets. Zelfs de boodschappen passen er nog bij!

Ben je van plan om langere afstanden te gaan fietsen? Of heb je altijd drie of vier kindjes in de bak? Dan is een beetje hulp wel fijn. Met elektrische trapondersteuning heb je zelfs met een volle bak altijd de wind in de rug. Iedere Babboe Bakfiets is inmiddels verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Op deze manier heb je altijd de wind mee!

Voordelen:

Geschikt voor 1-4 kindjes
Blijft staan bij het op- en afstappen
Grote bak met ronde vormen
Luxe design
Elektrische trapondersteuning

Shoesme & Babboe winactie

Waarschijnlijk heb je de prachtige Shoesme schoenencollectie al gespot? Koop jij dit seizoen een paar leuke Shoesme schoentjes dan maak je kans op één van de drie elektrische bakfietsen die Shoesme in samenwerking met Babboe weggeeft! Vraag bij aankoop van jouw Shoesme babyschoentjes,  babyslofjes of regenlaarsjes naar je kraskaart, doe mee op de actiepagina en wie weet ben jij een geluksvogel en straks de trotse eigenaar van één van de drie super unieke Shoesme-Babboe Curve-E Bakfietsen. Deze actiecode kun je vanaf 1 maart invoeren op deze pagina. Deelname is mogelijk tot en met 31 mei 2018 en iedere maand wordt er één winnaar bekend gemaakt.

Ga naar de winactie

stoere babysneakers, shoesme sneakers, babyschoentjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

rascal & friends, rascal luiers, hippe luiers

WIN RASCAL & FRIENDS LUIERS VOOR EEN MAAND

Als je luier maar goed zit, toch?! Die lekkere babybillen in een pamper, ach ik smelt ervan! Heerlijk van die...
VTECH kiekeboe leeuwtje, kiekeboe spelletje spelen baby

Lachen en gieren met Brullie het leeuwtje van Vtech

Kiekeboe spelletjes zijn denk ik wel de meest gespeelde spelletjes met kleine baby’s en dreumesen. Wereldwijd worden Kiekeboe spelletjes gespeeld...
hegen drinkfles, hegen flesjes

Geen krampjes meer met de babyflessen van Hegen + WINACTIE

Een krampje hier, een broertje daar…je kent het wel zoeken naar de juiste fles.. of voeding. Wij hadden met beide een...