Schattige ECO-vriendelijke rugzakjes

29 oktober 2016

Als je kindje naar het kinderdagverblijf gaat, heb je vaak een tasje nodig om een aantal spulletjes mee te geven. Belangrijk is dat het een praktische tas is, maar het oog wil natuurlijk ook wat!

Apple Park rugzakjes

Het amerikaanse merk Apple Park uit San Francisco heeft een heel mooie collectie milieu-vriendelijke rugzakjes voor kinderen ontwikkeld. Apple Park is een hip merk dat als visie heeft om milieu vriendelijke en luxe producten voor babies en kinderen te maken. De super leuke rugzakjes zijn gemaakt van materiaal dat gemaakt is van gerecyclde PET flessen. Voor elk tasje zijn maar liefst 24 PET flessen gebruikt! Het is echter geen “plastic” materiaal, maar mooi stevig, waterbestendig materiaal met een degelijke en luxe uitstraling.

Hoewel we het waarderen dat de Apple Park rugzakjes goed zijn voor het milieu, zijn we vooral gevallen voor het schattige uiterlijk. Door gebruik van mooie lichte kleuren en de schattige dieren uitvoeringen, zijn dit tasjes die qua uitstraling perfect zijn voor babies. Belangrijk is ook dat ze praktisch zijn in gebruik, lekker ruim, stevig en heel makkelijk schoon te maken zijn. Perfect dus om mee te nemen als je op pad gaat met je baby, of om mee te geven naar het kinderdagverblijf.

We vonden deze leuke rugzakjes bij Hippebeestjes.nl, waar ze nog veel meer mooie kinderrugzakjes en kindertassen verkopen. Maar ook voor de babykamer hebben ze leuke dingen, zoals mooie muurstickers en super schattige knuffels!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...