online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


kleding

Published on oktober 29th, 2016 | by de Redactie

0

Schattige ECO-vriendelijke rugzakjes

Als je kindje naar het kinderdagverblijf gaat, heb je vaak een tasje nodig om een aantal spulletjes mee te geven. Belangrijk is dat het een praktische tas is, maar het oog wil natuurlijk ook wat!

Apple Park rugzakjes

Het amerikaanse merk Apple Park uit San Francisco heeft een heel mooie collectie milieu-vriendelijke rugzakjes voor kinderen ontwikkeld. Apple Park is een hip merk dat als visie heeft om milieu vriendelijke en luxe producten voor babies en kinderen te maken. De super leuke rugzakjes zijn gemaakt van materiaal dat gemaakt is van gerecyclde PET flessen. Voor elk tasje zijn maar liefst 24 PET flessen gebruikt! Het is echter geen “plastic” materiaal, maar mooi stevig, waterbestendig materiaal met een degelijke en luxe uitstraling.

Hoewel we het waarderen dat de Apple Park rugzakjes goed zijn voor het milieu, zijn we vooral gevallen voor het schattige uiterlijk. Door gebruik van mooie lichte kleuren en de schattige dieren uitvoeringen, zijn dit tasjes die qua uitstraling perfect zijn voor babies. Belangrijk is ook dat ze praktisch zijn in gebruik, lekker ruim, stevig en heel makkelijk schoon te maken zijn. Perfect dus om mee te nemen als je op pad gaat met je baby, of om mee te geven naar het kinderdagverblijf.

We vonden deze leuke rugzakjes bij Hippebeestjes.nl, waar ze nog veel meer mooie kinderrugzakjes en kindertassen verkopen. Maar ook voor de babykamer hebben ze leuke dingen, zoals mooie muurstickers en super schattige knuffels!Comments are closed.

Back to Top ↑