Prachtig baby merk gespot: &me

25 december 2017

Alleen de naam al. Zo simpel, maar toch zo krachtig. Dat is precies wat de producten van het baby- en dreumes merk &me ook zijn. Bij de design producten staat de creativiteit van het kind centraal staat. Ze maken daarom gebruik van mooie, zachte kleuren. De producten zijn speels en open. Kinderen willen leren en worden door &me gestimuleerd! Een wereld waar niet alles tè serieus wordt genomen.

AndMe is een merk dat wordt gewoon wordt ontworpen en geproduceerd in onze eigen landje! Waar een klein land al niet groot in kan zijn. Ze maken eerlijke, tijdloze producten met natuurlijke materialen voor baby’s en peuters. Wij werden vooral aangetrokken door de unieke producten in hun eigen herkenbare stijl en het gebruik van hout en metaal in combinatie met fel oranje en muntgroen. Een toppertje!

Baby gifts

Het pronkstuk uit de collectie is toch wel de babygym. Waarom jij de &me babygym moet hebben:

  • het is ongetwijfeld de stijlvolste babygym dat je ooit hebt gezien
  • het omvat een perfecte combinatie van hout, staal en touw
  • aanraken, liefhebben, grijpen, bijten, spelen… noem maar op!
  • verkrijgbaar in vier leuke kleuren!

Daarnaast is de ‘rollercoaster’ niet alleen een knap staaltje speelgoed, het is ook nog eens een stijlvolle aanwinst. Simpel en clean. Er zitten naast houten bolletjes in verschillende grootte ook nog houten ringetjes rond. Stimuleert de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en oog-handcoördinatie.

Ideaal voor kleintjes die tandjes beginnen krijgen: de superstoere bijtringen zijn gemaakt van zacht hout dat veilig is voor baby’s. Perfect daarbij past ook de leuke rammelaar. Gemaakt uit volledig natuurlijk hout en een leuk neon staafje middenin. Het balletje in het midden schuift heen en weer waardoor het subtiel geluid maakt. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar wedden dat ook iets grotere peuters/kleuters hier leuke spelletjes mee kunnen spelen?

Het prachtige en unieke speelgoed van AndMe is verkrijgbaar bij de Gele Flamingo

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jullie van dit merk vinden! Laat je het ons weten door een reactie hieronder te plaatsen?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

nature babykamer

Hello nature! Zo creëer je een nature-inspired babykamer

Waar we met z’n allen wel eens gek van worden? Van de schreeuwerige kleuren, felle lichtjes en veel te luide...
boekreview Bing

Boekreview; Bing op schatten-jacht!

Bing je kent hem wel, een lief klein 3 jarig konijntje die vaak voorbij komt op kindertelevisie! Van allerlei afleveringen...
boekreview Fien en Teun

Boekreview; Fien & Teun gaan kamperen

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier...