Prachtig baby merk gespot: &me

25 december 2017

Alleen de naam al. Zo simpel, maar toch zo krachtig. Dat is precies wat de producten van het baby- en dreumes merk &me ook zijn. Bij de design producten staat de creativiteit van het kind centraal staat. Ze maken daarom gebruik van mooie, zachte kleuren. De producten zijn speels en open. Kinderen willen leren en worden door &me gestimuleerd! Een wereld waar niet alles tè serieus wordt genomen.

AndMe is een merk dat wordt gewoon wordt ontworpen en geproduceerd in onze eigen landje! Waar een klein land al niet groot in kan zijn. Ze maken eerlijke, tijdloze producten met natuurlijke materialen voor baby’s en peuters. Wij werden vooral aangetrokken door de unieke producten in hun eigen herkenbare stijl en het gebruik van hout en metaal in combinatie met fel oranje en muntgroen. Een toppertje!

Baby gifts

Het pronkstuk uit de collectie is toch wel de babygym. Waarom jij de &me babygym moet hebben:

  • het is ongetwijfeld de stijlvolste babygym dat je ooit hebt gezien
  • het omvat een perfecte combinatie van hout, staal en touw
  • aanraken, liefhebben, grijpen, bijten, spelen… noem maar op!
  • verkrijgbaar in vier leuke kleuren!

Daarnaast is de ‘rollercoaster’ niet alleen een knap staaltje speelgoed, het is ook nog eens een stijlvolle aanwinst. Simpel en clean. Er zitten naast houten bolletjes in verschillende grootte ook nog houten ringetjes rond. Stimuleert de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en oog-handcoördinatie.

Ideaal voor kleintjes die tandjes beginnen krijgen: de superstoere bijtringen zijn gemaakt van zacht hout dat veilig is voor baby’s. Perfect daarbij past ook de leuke rammelaar. Gemaakt uit volledig natuurlijk hout en een leuk neon staafje middenin. Het balletje in het midden schuift heen en weer waardoor het subtiel geluid maakt. Gemaakt voor de allerkleinsten, maar wedden dat ook iets grotere peuters/kleuters hier leuke spelletjes mee kunnen spelen?

Het prachtige en unieke speelgoed van AndMe is verkrijgbaar bij de Gele Flamingo

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jullie van dit merk vinden! Laat je het ons weten door een reactie hieronder te plaatsen?

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...