online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babykleding aarrekid kinderkleding, scandinavische kinderkleding, babylabel, babykleding_

Published on november 10th, 2015 | by Tamara J.

0

Aarrekid

Jullie hebben vast nog niet van Aarrekid gehoord? Bij deze… Voor mijn zoontje Silas ben ik altijd op zoek naar nieuwe merken die nog niet iedereen kent in Nederland. Tijdens het rondspeuren kwam ik dit Finse merk tegen.

Aarrekid maakt in hun speelse en stijlvolle collectie gebruik van met de hand geïllustreerde ontwerpen die verhalen vertellen uit de betoverde bossen. De strakke lijnen, functionele details en zachte textuur van de collectie worden gecombineerd met een moderne kijk op comfort. En ja dat is dit merk zeker. Alle kleurstoffen zijn niet-toxisch en veilig te gebruiken. Aarrekid is een eco-vriendelijk merk voor de fantasierijke kinderen. Het beste van het Finse design, de tradities en hoge kwaliteit, eco-vriendelijke materialen vormen de kern van het ontwerp van de collectie.

Sinds haar oprichting in 2009 is Aarrekid uitgegroeid tot een van de snelst groeiende kindermerken in Finland. Wij hopen alvast ook in Nederland. Wij hebben een nieuw favoriet merk bij!

Bekijk en shop deze Finse kinderkleding collectie bij:

Aarrekid.fi

aarrekid kinderkleding, scandinavische kinderkleding, babylabel aarrekid kinderkleding, scandinavische kinderkleding aarrekid kinderkleding, scandinavische kinderkledingGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑