Make it a december to remember

16 december 2019

Wat een ongelooflijke mijlpaal is babys eerste kerst zeg! Ik dacht namelijk dat ik voor kinderen al druk was met kerst (we legden zo’n 5 familie bezoeken per kerst af), maar met onze dochter erbij is het alleen nog maar drukker geworden. Gelukkig daarom een hele goede reden om eens wat strenger op al die ‘verplichte’ afspraken te zijn en er een écht gezellige kerst van te maken. Want die eerste kerst met jouw kindje is heel speciaal en daar moet je even bij stil staan. Make it a december to remember!

Je kleintje groeit namelijk zo snel, voor je het weet vieren we kerst 2018… De eerste kerst vind ik echt tijd die je aan je eigen gezin moet besteden. Lekker rustig genieten van de vrije tijd samen. De kerstboom opzetten en je baby verwonderend laten kijken naar de kerstboom. Wat leuk al die lichtjes!

A december to remember

a december to remember

Uiteraard staan er wel wat bezoekjes gepland, oma’s en opa’s willen natuurlijk ook de eerste kerst met hun kleinkindje meemaken. Maar een andere manier om het a december to remember te maken is door het maken van een prachtige kerstkaart met jouw kleintje erop. Dit zijn de mooiste kaarten die je voor altijd bewaard! Ook leuk om je kindje in stro te leggen (goed ingepakt natuurlijk), net als kleine baby Jezus ;-).

Maar naast het maken van een kerstkaart, is ook dit Milestone Kerst Ornament super bijzonder! Het is een grote versierde kerstbal waar je speciale wensen in kan doen. Bij de kerstbal zitten 12 briefjes geleverd, elk jaar schrijf je er iets op en stop je het papiertje in de kerstbal. Die je met een klein kurkje kan dichtmaken. Als je kindje 12 jaar is, zitten er dus van 12 jaar lang wensjes in de kerstbal. Bijzonder toch?

Geniet van jullie eerste kerst samen!

Tijdscapsule kerstbal #memories

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
strand musthaves

Strand musthaves voor de kleintjes

Een dagje strand is zo heerlijk en daar genieten ook de allerkleinste van. Zandkastelen bouwen, in het water spelen en...