online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Evelyne 5 manieren om je peuter het leven zuur te maken, peuterpuberteit, peuters

Published on februari 12th, 2019 | by Evelyne

0

5 manieren om je peuter het leven zuur te maken

Wat? Je peuter het leven zuur maken? Dat wil je toch niet!? Nee, correct. Iedereen die een peuter in huis heeft rondhuppelen weet maar al te goed dat die kleine schatjes te pas en te onpas woedend kunnen worden om uiteenlopende redenen. En niet gewoon woedend hoor, nee echt uitzinnig boos en immens droevig. Huilen, stampen, om de grond vallen, schreeuwen… . Ze noemen die fase niet voor niets “de peuterpubertijd”, toch? Zaken die vroeger geen enkel probleem leken, kunnen in deze leeftijdsfase de meest vreselijke reactie uitlokken. Momenteel blijk ik echt een expert in het bloed onder de nagels van mijn peuter vandaan te halen.

Arme peuter …

Daarom voor jullie hieronder een lijstje van de meest afgrijselijke folterpraktijken die ik mijn arme peuter laat ondergaan.

  1. Jas aandoen. Hét absoluut ergste wat je peuter kan overkomen!
  2. Schoenen aandoen. Sluit naadloos aan bij bovenstaande, nog zo’n vreselijk foltertuig.
  3. Wachten op eten. Die 2 minuten in de microgolfoven zijn er écht teveel aan.
  4. Slaapzak aandoen. Wàt een h-e-l.
  5. Eén boterhammetje per keer nemen. Wààrom mag ze ze niet allemaal tegelijker tijd in zijn mond proppen?

Vul jij aan?

PS; je staat er niet alleen voor, alle peuterouders krijgen wel eens te maken met dit gedrag. En hé, voor je het weet is deze fase weer voorbij en ga je er melancholisch aan terugdenken, toch? 😊Comments are closed.

Back to Top ↑