Me time in de sportschool

30 januari 2018

Ik denk dat elke moeder hier ongetwijfeld in mee kan gaan… Me-time heb je gewoon niet zomaar als je een gezin moet runnen. Me-time is een kwestie van plannen. Dan komt het volgende puntje… PLANNEN. Denk je voor jezelf de hele dag al uitgestippeld te hebben, loopt het meestal toch net even wat anders. Weg planning! Al met al valt het dus niet mee om af en toe eens een gaatje voor jezelf vrij te maken. Voor dit jaar misschien een goede voornemen om eens af en toe wat meer me-time in te plannen. Te beginnen met een avondje sporten tegen de zwangerschapskilo’s, meteen een tweede goede voornemen overigens!

Al sinds ik van onze tweede ben bevallen heb ik aan geen enkele sport meer gedacht, laat staan wat uitgevoerd te hebben. Zo slopen er langzaam een paar kilootje aan, waar ik diep ongelukkig van werd. De knop om ‘om te zetten’ kreeg ik ook maar niet gevonden voor net die extra motivatie. Toen was ik in verwachting en vanaf dat ik de test in handen had heb ik geroepen dat ik na deze zwangerschap/bevalling  eens flink aan mijn lichaam zou gaan werken. En serieus dit had ik nooit verwacht maar… vanaf de dag dat onze jongste zes weken oud was ben ik als een malle de sportschool ingevlogen. Samen met mijn beste vriendin, die toen ook pas bevallen was, zouden we eens flink aan de slag gaan tegen de zwangerschapskilo’s!

Zwangerschapskilo’s

Daar is dus mijn vast stukje me-time. Elke woensdag avond sta ik samen met m’n vriendinnetje paraat om een lesje te ‘pumpen’ en dit voelt zo goed! Waarom heb ik dit nooit eerder gedaan?? Bizar dat van iets waar je eerst een enorme hekel aan had, nu op staat te springen om weer te kunnen gaan. In mijn verlof heb ik zelfs af en toe de tijd kunnen vinden om twee of drie keer per week te gaan. Aangezien ik vanaf volgende week weer aan het werk ga zullen er ongetwijfeld weken tussen zitten waar ik alleen de woensdag avond mijn stukje me-time kan innen. Maar joh, hier ben ik al zo blij mee.

Lees ook: ‘hoe zorg je voor me-time’ >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...
bee4380a71833b1ce7735348be3abc0d

Elvie lanceert nieuwe SmartRhythm technologie om melkproductie te optimaliseren

Elvie introduceert een nieuwe app-functie voor ’s werelds toonaangevende, bekroonde en meest stille borstkolf op de markt, de Elvie Pump. Elvie ontwikkelt...
IMG_3762

Van luier naar het potje met de oefenbroekjes van Zoocchini

De stap naar het potje is altijd spannend, zowel voor het kind als voor de ouder. Ergens ben je toch...