Lachen en gieren met Brullie het leeuwtje van Vtech

25 april 2022

Kiekeboe spelletjes zijn denk ik wel de meest gespeelde spelletjes met kleine baby’s en dreumesen. Wereldwijd worden Kiekeboe spelletjes gespeeld en al eeuwenlang is dit een hit onder onze mini’s. Het is trouwens niet alleen leuk maar ook nog eens heel leerzaam.

VTECH kiekeboe leeuwtje, kiekeboe spelletje spelen baby, babyspeelgoed, baby cadeautje, vtech babyspeelgoed

Kiekeboe spelletje spelen

Als je regelmatig ‘Kiekeboe’ speelt met je kind dan kan het zijn dat je kindje minder last gaat krijgen van verlatingsangst. Ze leren door het spelletje dat je nit echt weg bent wanneer ze je even niet zien. Door kiekeboe te spelen leert hij erop vertrouwen dat je weer terug komt.

VTECH Kiekeboe Leeuwtje

Het is tijd voor een kiekeboe-spelletje met Brullie de leeuw, speel en zie hoe hij telkens weer verschijnt en verdwijnt. Wanneer je op de toetsen drukt hoor je vrolijke geluiden en op de hartjes toets komt Brullie weer tevoorschijn.

VTECH kiekeboe leeuwtje, kiekeboe spelletje spelen baby, babyspeelgoed, baby cadeautje, vtech babyspeelgoed
VTECH kiekeboe leeuwtje, kiekeboe spelletje spelen baby, babyspeelgoed, baby cadeautje, vtech babyspeelgoed

Je kleintje heeft uren speelplezier met de gezongen liedjes, leuke melodietjes, grappige geluiden en vrolijke zinnetjes. Het spiegeltje is makkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes en is babyproof door het stevige design. Voor de papa’s en mama’s, de volume is regelbaar..

WINACTIE

Is jouw mini ook zo dol op kiekeboe spelen? Dan hebben we goed nieuws. Jij kunt namelijk dit leuke Kiekeboe Leeuwtje van Vtech winnen voor je kleintje. Doe mee met de winactie en vul onderstaand formulier in en misschien kunnen jij en je kindje samen spelen met dit te leuke spiegeltje. De naam van de gelukkige winnaar staat 9 mei hier op Babylabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is: Alyssa Van der Kruk. Van harte gefeliciteerd! Graag ontvangen wij jouw adresgegevens. Deze mag je sturen naar info@baby-label.com. Dan zorgen wij dat jij zsm samen met je kindje Kiekeboe kunt gaan spelen. Have Fun!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...
klorofil camper winactie

De nieuwste Klorofil Camper + winactie

Vanaf het moment dat Morris interesse kreeg in speelgoed zijn voertuigen zonder twijfel favoriet. Morris komt met veel verschillende materiaal...
babylabelcom

8 soorten buitenspeelgoed dat geschikt is voor baby’s

Het mooie weer laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat je je al kunt gaan oriënteren...