Review – Sophie Activity Wheel + Winactie!

20 januari 2024

Ontdekken, ze is er gek op! Onze kleine meid. Ze gaat graag op onderzoek uit, wil met alles druk in de weer. Zo ook met deze prachtige Activity Wheel van Sophie de Giraf die we kregen van De Kleine Giraf om te testen. En zal ik je eens wat vertellen…… We mogen er ook eentje weg geven!

Sophie de Giraf

Wij zijn dol op de spullen van Sophie de Giraf. De mooie kleuren en fijne materialen wat perfect is voor de kleintjes tijdens hun ontdekkingstocht op de Activity Wheel. We hebben van de collectie al heel veel moois zoals de bijtring, het bijtspeeltje en de rammelaar. Dat maakt het extra leuk dat we nu ook de Activity Wheel mogen ontdekken.

Activity Wheel

Wat dit laatste product zo bijzonder maakt, is dat kinderen worden uitgedaagd om zich te ontwikkelen op het gebied van de grove motoriek en de oog- handcoordinatie. Kinderen kunnen het speelgoed uit elkaar halen en zelf spelen en ontdekken. Er is bijvoorbeeld knisperpapier, een belletje en een spiegel. Ook zijn de kleuren erg uitdagend en trekken op een positieve manier de aandacht. Kinderen kunnen zelf de onderdelen veilig uit elkaar halen en deze op verschillende manieren weer aan elkaar maken. Daarnaast is de rol erg geschikt om mee te rollen. Heerlijk om je kleintje zo te zien genieten van dit prachtige speelgoed!

Kijk hier voor meer speelgoed voor kleintjes

Voordelen en nadelen volgens ons.

Voordelen:

  • De mooie kleuren trekken de aandacht.
  • De materialen zijn erg zacht. Ook is er gebruik gemaakt van verschillende materialen wat zorgt voor veel afwisseling in spel.
  • Er kan vanaf baby af aan al mee gespeeld worden. Doordat er verschillende spelniveaus te ontdekken zijn, heeft je kindje er lang plezier van.
  • Beide kanten zien er anders uit. Hierdoor is er nog meer te zien.
  • De spiegel zorgt voor veel plezier. Rae vindt het geweldig om zichzelf te kunnen zien.

Nadelen:

  •  De losse elementen zijn was lastiger voor je kleintje aan elkaar te maken met het klittenband. Ze moeten dit echt al doorhebben. Wij zien dat er soms wat hulp nodig is.

Meer speelgoed van Sophie de Giraf

Zoals ik al vertelde, zijn wij gek op Sophie de Giraf. Maar kennen jullie ook de andere prachtige producten al? Zo hebben ze een prachtige badpuzzel, een activity board, een prachtige speelrol, activiteiten ster voor in de box, een echte tipitent en nog talloze andere producten waarbij Sophie de hoofdrol speelt.

Wij zijn blij met de Activity Wheel. Zodra Rae er mee uitgespeeld is, bewaren we het speelgoed zeker voor haar broertje (op komst)! Hopelijk beleefd hij er minimaal zoveel plezier aan als zijn grote zus.

Win een Activity Wheel

Kan jij ook niet genoeg krijgen van Sophie de Giraf? Doe dan mee met deze te gekke winactie en maak kans op een Activity Wheel voor jou kleintje. Vul hieronder het formulier in om kans te maken!

*** WINACTIE GESLOTEN ***

Deze activity wheel van Sophie de Giraf is gewonnen door Iris van Eeuwijk. Heel veel plezier van jullie gewonnen cadeau.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

stapelstein

Stapelstein – Blijf in balans! 

De eerste keer dat ik ze zag was ik al heel enthousiast, ik schrok alleen wel een beetje van de...
image-3

Sophie de Giraf: Het tijdloze icoon onder de bijtspeeltjes

Hoewel er in de afgelopen decennia al vele soorten bijtspeeltjes op de markt zijn verschenen, is er maar één Sophie...
IMG_1349

Review – VTech Toet Toet Mega Bouwplaats

Een mega populair item in de speelgoedwinkel, en ik begrijp de hype wel! Volgens mij zijn alle kindjes hier even...