Veilig en beschut in de kinderwagen met Dooky Cover

3 november 2017

Wat ontzettend gaaf dat ik voor Dooky de ‘Dooky Cover’ mag testen en reviewen. Zoals jullie in mijn eerdere blog over de derde baby uitzet ook al een beetje konden lezen, klungelde wij toentertijd nog aan met een hydrofiele doek en wasknijpers ;-). Zo kun je zien dat in korte tijd alweer zoveel veranderd is en in mijn ogen zeer positief!

Dooky Cover

De laatste jaren komt ook alsmaar in het nieuws voorbij hoe gevaarlijk het is om je kinderwagen af te sluiten met een doek (vooral in de zon), hierdoor krijg je warmte stuwing in de kinderwagenbak waardoor kleine baby’s oververhit raken en zelfs hieraan kunnen sterven! Super gevaarlijk natuurlijk, maar met deze fijne Dooky die ook nog eens super makkelijk te bevestigen is met zijn clips, heb je je kindje toch beschermd tegen de zon en of wind. Hij is op de kinderwagen te gebruiken maar ook op de MaxiCosi zet je hem in een handomdraai vast. Door de touwtjes aan je handvat te bevestigen heb je in no-time een fijn beschut plekje voor je kleintje en ook nog eens goed luchtdoorlatend, waardoor er dus geen warmte in de kinderwagenbak of MaxiCosi blijft hangen. Helemaal veilig voor je kleintje! Iets waar wij als vaders en moeders helemaal blij van worden toch?

Ik ben echt super enthousiast over deze uitvinding van Dooky en heb hem dan ook standaard in mijn tas mee. Het beslaat bijna geen extra plaats dus geen issue met grotere tassen. Voor mij een echte musthave! Dooky heeft nog veel meer gave items voor je kinderwagen, MaxiCosi, autostoel etc. Van kleurrijke jongens en meisjes stofjes tot unisex printjes, dus voor ieder wat wils. Wil jij het allerbeste voor je kindje? Koop dan ook zeker het allerbeste voor je kindje!

Bedankt Dooky dat ik jullie ‘cover’ mag testen voor mijn kleintje, een ware aanvulling voor mijn uitzet.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

veiligheid

LEVENSGEVAARLIJK: HYDROFIELE DOEK OVER KINDERWAGEN

Moeders opgelet: wij doen het ook al jaren, maar weet jij dat een hydrofiele doek over kinderwagen levensgevaarlijk is. Ook...
rascal & friends, rascal luiers, hippe luiers

WIN RASCAL & FRIENDS LUIERS VOOR EEN MAAND

Als je luier maar goed zit, toch?! Die lekkere babybillen in een pamper, ach ik smelt ervan! Heerlijk van die...
sophie de giraf badpuzzel

Super leuke buitenspeel tip voor jouw kleintje

Het is lekker weer, eindelijk! Hier hebben we natuurlijk super lang opgewacht en dat betekent lekker in de tuin spelen...