TIP: Dit is hét speelgoed voor een kindje van 1 jaar

1 februari 2021

In een woord WAUW!! Dit was een feestje, alsof ik zelf nog even kind was. Wat is deze Magische Speelboom super, super, super leuk! Ik ben echt zo enthousiast en mega blij ermee. Ik wist ook zeker dat als Vienna dit zou zien dat ze WAUW zou zeggen. origineel speelgoed kind 1 jaar

Magische Speelboom

Het leuke aan deze Magische speelboom is dat er een hengsel aan zit en dus opgetild kan worden maar dat houdt in dat je het overal mee naartoe kan nemen. Dit vind ik zelf echt zo een pluspunt. Vienna gaat namelijk geregeld naar m’n ouders op de camping en dan is het super leuk dat ze haar eigen speelgoed mee kan brengen. 

Origineel speelgoed voor een kind van 1 jaar

Verder zit er onder het hengsel een knopje waar je op kan drukken en dan klapt de boom uit.

Eerste keer had ik dit niet verwacht dus je raad het al…ik schrok me een hoedje. Ik moest wel lachen om mezelf want dit was ook echt een actie voor mij. En ik ben natuurlijk nog niet klaar want een vaste hand hebben is wel handig.

Er zit een vel met stickers bij die je moet opplakken. Ik zelf vind dit altijd leuk om te doen. Maar ik ben ook wel perfectionistisch dus dit was een perfect taakje voor mij. 

origineel speelgoed kind 1 jaar, origineel speelgoed baby 1 jaar, cadeau kind 1 jaar, cadeau baby 1 jaar, magische speelboom, klorofil speelboom

Makkelijk in elkaar te zetten, maar let op!

Eigenlijk is het in elkaar zetten van de Klorofil speelboom heel makkelijk want er zitten wat lossen onderdelen bij. Maar zet je deze in de speelboom vast dan zit het ook gelijk vast en loskrijgen lukt dan niet meer. Dus plak eerst de stickers en dan pas de panelen in het boompje plaatsen.

Ook is het handig om eerst de stickers op de grond te plakken van het boompje en dan pas de panelen te plaatsen. Verder kun je daarna alle spulletjes leuk erin zetten.

klorofil magische speelboom

Er zitten 2 poppetjes bij, 6 stoeltjes, 1 bankje en een schommeltje. Ook zitten er 2 bedjes bij, een tafeltje en een stoere rode auto. En doordat het boompje ook dicht kan blijft alles mooi staan en raak je dus ook niks kwijt! Dit laatste is voor mij echt een must want ik houd graag alles compleet. 

De reactie van Vienna was zo mega lief! Ze ging gelijk op het boompje af en wilde meteen spelen. Zo ontzettend leuk! Nu heeft ze ook echt de leeftijd dat ze ook echt een soort rollenspel wilt spelen. Zo ontzettend lief.

origineel speelgoed kind 1 jaar, origineel speelgoed baby 1 jaar, cadeau kind 1 jaar, cadeau baby 1 jaar, magische speelboom, klorofil speelboom

Ook doet ze heel de tijd de poppetjes tegen elkaar alsof ze dan elkaar een kusje geven en maakt dan ook een kus geluidje. Dit zijn gewoon momenten waar mijn moeder hart enorm een sprongetje maakt. En zich vult met liefde. Wat boft ze toch dat ze dit enorme toffe speelgoed mocht uitproberen.

Ik ben wel tot de conclusie gekomen dat de Magische speelboom dik geslaagd is. Het is leerzaam en ontzettend goed voor de fijne motoriek. 

Origineel speelgoed 1 jaar

Tip van mij; dit is ook echt origineel speelgoed voor een kindje van 1 jaar als verjaardagscadeau of als Sinterklaas cadeau. Maar hij zal ook perfect onder de boom staan met Kerst.

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

borstkolf neno perfetto

Hoe fijn! Ik mocht de Neno Perfetto testen.

De Neno Perfetto is een elektrische borstkolf en is waterbestendig. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in bad kolven. Neno Perfetto heeft...
testouder-cuddle-towel-blogpost

Testouder gezocht!

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld...
diaperchamp luieremmer review

Weg met nare geurtjes met de Luieremmer van DiaperChamp

Laten we beginnen met een leuk weetje, wist je dat je in het begin zo’n 8 a 10x per dag...