Omslagdoek dilemma

6 oktober 2017

Hebben jullie soms ook last van keuze stress? Nou ik wel. Ik ben bij deze laatste zwangerschap zo besluiteloos en vind óf alles leuk óf juist helemaal niks. Dat laatste had ik dus bij de aankleding van de babykamer. Ik vind het altijd zo leuk kijken als iets uit een complete set bestaat, zoals aankleedkussenhoes, deken, laken, badcape, kruikenzak en wikkeldoek. Dat had ik bij mijn andere dochters compleet uitgezocht, alleen nu kwam ik er maar niet uit… Op de muren heb ik gekozen voor een peach (zacht oranje) kleur maar natuurlijk niet goed over nagedacht dat er maar heel weinig qua kleur bij past. Dus ging mijn keuze uit naar zwart/wit. Dekentje, lakentje en aankleedkussenhoes had ik hierin snel genoeg naar mijn smaak gevonden, maar dan die omslagdoek… Ik wilde niet zo’n kille omslagdoek.

Op zoek naar de perfecte omslagdoek

Mijn voorkeur ging uit naar iets zachts en comfortabels. Iets waar je kindje heerlijk warm (gezien de tijd die we tegemoet gaan) in weg kan dutten. Met deze richtlijnen ging ik op zoek, in webwinkels, stenenwinkels en homemade shopjes. Nergens kon ik écht vinden waar ik naar op zoek was! Inmiddels in mijn 37e zwangerschapsweek heb ik nog steeds niks gevonden en alsof het zo moest zijn, kreeg ik van de week een super tof mailtje. Voor Babylabel waren ze op zoek naar iemand die een nieuwe wikkeldoek van Lodger zou willen testen en reviewen, of ik dat wilde doen? Nou super graag natuurlijk… Ik ging dus meteen even zoeken wat ik dan precies opgestuurd zou krijgen en echt waar: ik word me hier toch een potje vrolijk van! Dit ziet er zo warm, comfortabel en gezellig uit. De Lodger Wrapper Original Botanimal is zo mooi, hier wil je je kindje echt wel in showen! En bovendien is hij gemaakt voor vervoer in de autostoel, maar kun je hem ook als speelkleed of deken gebruiken.

Ben jij nu ook benieuwd wat ik van deze gave wikkeldoek vind in de praktijk? Houd Babylabel dan in de gaten, als mijn dochtertje is geboren komt de review online.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...