Tip: mooie Nijntje muursticker voor je babykamer

1 mei 2020

Verwacht jij een kleintje? En is de babykamer nog niet af? Dan hebben wij een leuke tip voor je voor de inrichting van je babykamer. Deze prachtige mooie Nijntje muurstickers zijn een stijlvol accent voor je babykamer! Ze zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen, allemaal in de vorm van een prachtige lijntekening. Door de neutrale kleur en uitvoering passen deze muurstickers in elke babykamer.

Plan genoeg tijd in voor de inrichting van je babykamer

Zeker als je gebruik wilt maken van een muursticker, is het belangrijk hier rekening mee te houden in de planning. Bedenk op tijd wat je allemaal wilt doen met een babykamer en pas daar je planning op aan. Wacht niet te lang, want sommige baby’s komen wat eerder dan gepland. We adviseren dat je rond de 15e week van de zwangerschap je gaat oriënteren op de inrichting van de babykamer en rond de 25e week gaat beginnen met het kopen van meubeltjes (houd rekening met een mogelijke levertijd op je meubeltjes).

nijntje muursticker, nijntje babykamer

Check of je muur geschikt is

Als je muurstickers wilt gebruiken voor een mooi accent in de babykamer, zorg dan voor voldoende ruimte in de planning. De muur moet namelijk geschikt zijn voor muurstickers, anders blijven ze niet plakken. Als de muur pas is gestuct, dan moet deze eerst goed droog zijn voordat je gaat schilderen of een muursticker opplakt (houd rekening met 2-3 maanden droogtijd!). Wil je de muur van je babykamer (ook) nog schilderen? Houd er dan rekening  mee dat verf ca. 3 weken moet drogen, zodat de muur goed droog is als je de muursticker aanbrengt. Het type verf dat je gebruikt is ook van belang. Een afneembare/afwasbare verf is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een badkamer, toilet of keuken, maar muurstickers blijven er echt niet op plakken. Verder moet de muur ook goed vlak zijn. Check van te voren goed of je muur geschikt is, zodat de muurstickers goed blijven plakken en teleurstelling wordt voorkomen.

nijntje muurstickers, nijntje babykamer

Stylen van je Nijntje babykamer

Heb je zo’n mooie muursticker aangebracht op de muur en de meubeltjes staan klaar, dan kun je de rest van de kamer stylen. Ben jij een echte Nijntje-fan? Dan mag een mooie Nijntje knuffel natuurlijk niet ontbreken! Ook kun je wat leuke Nijntje boekjes in of op een kastje zetten. Misschien heb je zelfs nog wat boekjes die je zelf vroeger ook al had. Dat is natuurlijk extra leuk! Erg leuk als extra accent is ook een mooie Nijntje lamp. Als je de meubels mooi neutraal hebt gehouden, dan springen deze accenten er nog eens extra mooi uit. Wat ook heel leuk kan zijn is juist in de meubels of andere accessoires gebruik te maken van de typische “Nijntje kleuren”.  Ikea heeft bijvoorbeeld diverse kastjes in mooi fel rood, geel blauw of groen die de kamer een mooi accent geven. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een oud kastje een mooi nieuw kleurtje te geven.

De mooie Nijntje muurstickers zijn verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl. Natuurlijk hebben ze ook nog veel meer mooie muurstickers in diverse maten, kleuren en prijsklassen.

nijntje op de muur
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
Ontwerp_zonder_titel___2023_07_18T131602.407_2ec7

Een nieuwe kamer voor de baby op komst.

Inmiddels ben ik nu bijna 20 weken zwanger. Zo bijzonder om dit weer te mogen meemaken! Tijd om langzamerhand toch echt...