hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Mama

Published on februari 9th, 2017 | by Robin

0

“Je bent niet de vader van je kind”

Gisteren was het programma ‘Vier handen op 1 buik’ weer op televisie. En ook dit keer was het weer een heftige. Er is enorm veel liefde tussen Quintana en Dalo. Het kindje is te vroeg gepland, maar toch zijn ze er wel heel blij mee.

Voor Dalo is het alleen erg lastig, want hij weet niet zeker of hij de vader is. Toen zij even uit elkaar waren heeft zij wat gehad met een andere jongen. Daarnaast heeft Quintana niet hele goede relatie met haar moeder. Sinds dat ze in verwachting is gaat het wel een stuk beter.

Omdat Quintana nog geen 18 is als haar kleintje geboren wordt, moet er een voogd aangesteld worden. Haar moeder wil de de voogd niet zijn, omdat de relatie niet altijd even goed geweest is tussen haar en Quintana.

Als de kleine geboren is wordt er een vaderschapstest gedaan en daar blijkt uit dat Dalo niet de vader is. Hij reageert heftig, het is ook niet niks als je te horen krijgt dat je niet de vader bent van jullie kindje. Aan het einde van de aflevering komt het wel goed. Dalo neemt de zorg voor de kleine, ondanks dat hij de vader niet is en dat het heel moeilijk is voor hem. Knap en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel!

Het is heftig om erachter te komen dat je niet de vader bent. Zeker niet omdat er zoveel liefde tussen hun is. Gelukkig in dit geval is de liefde sterk genoeg voor de relatie en voor de zorg van het kleintje. En aan het einde is ook de relatie met haar moeder ook een stuk verbeterd. Ze zijn nu meer moeder en dochter. “We zijn nu allebei moeder”. Tijdens haar zwangerschap en ook daarna wordt Quintana begeleid door Giovanca.

Aflevering gemist? Kijk deze hier nog even.

Wat vind jij hiervan???Comments are closed.

Back to Top ↑