Magische Speelboom, nostalgisch speelgoed

28 november 2018

Blijkbaar was dit een echte klassieker in de jaren 70. Ik kende ‘m niet, maar ik ben er dan net iets te jong voor. Mijn vriend (die iets ouder is) wist het meteen en ook mijn oudere zus dacht er met nostalgie aan terug! Velen hebben vroeger dus genoten van de Magische Speelboom toen zij klein waren en dat gunnen zij nu ook hun kids. Een wereld vol van activiteiten om vele verhalen te verzinnen!

Magische Speelboom van VULLI

Na 40 jaar keert de Magische Speelboom terug naar de originele versie! En Lore had de eer om hem te testen. De blik in haar ogen toen ze ‘m zag, spreekt dan ook boekdelen:

magische speelboom

Jammer dat de foto een beetje onscherp is, maar dat mag de pret niet drukken. In de speelboom van de familie Klorofil is van alles te vinden in de jaren ’70 stijl. Zo grappig! Een keuken, woonkamer en een slaapkamer om het dagelijks leven na te spelen en je fantasie de vrije loop te laten. In de magische speelboom woont de familie Klorofil. Sylvain (vader), Violette (moeder), Choupi (het zoontje), Choupette (het dochtertje) en Youpi (de hond). Ook de personages komen rechtstreeks uit de jaren 70, want moeder heeft een schort en hoort blijkbaar in de keuken. Not in my house! Mooi moment om Lore te leren over emancipatie 😉

Peuterspeelgoed

In de boom zit een lift die naar boven en naar beneden kan. Aan de achterkant is zelf een ‘garage’ voor een autootje en er hangt een schommel aan. Wat super handig is, is dat de boom erg gemakkelijk gesloten kan worden. Dankzij het geïntegreerde handvat kun je ‘m dus ook gemakkelijk meenemen.

De familie Klorofil: een familie die in het hartje van de natuur leeft en inspireert tot vele verhalen!

Shop nu online

Meer baby speelgoed >>

De inrichting is helemaal in jaren 70 stijl, grappig!

Aan de achterkant zit een garage + auto. En hoe leuk is de glijbaan aan de zijkant van het boomhuis?

magische speelboom

Leuk schommeltje die je er gemakkelijk aan kan hangen.

magische speelboom

De magische speelboom kan zelf gesloten én meegenomen worden door een peuter!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
IMG20231104161222

Klorofil speelset: De Dennenappel

Een tijdje geleden ontving Morris van Klorofil ‘De camper’ en dit was meteen en hit. Toen ik hem vertelde over...