Niet voor prinsesjes maar kleine rock chickies

29 augustus 2018

Wat een gezellig pakketje lag er van de week bij ons in de bus en wel van Lucky no7. Natuurlijk meteen uit de verpakking gescheurd want mams was erg nieuwsgierig. Al regelmatig dit te gekke merk voorbij zien komen maar om eerlijk te zijn nog nooit iets eerder van gekocht. Hoe gaaf is het dan om nu een setje te mogen reviewen voor onze jongste spruit Vie. lucky no7 review

Niet voor prinsesjes maar kleine rock chickies

lucky no7 review, lucky no7 babykleding, stoere babykleding, stoere peuterkleding, babylabelOm maar meteen met de deur in huis te vallen, dit merk is gewoon echt vet stoer! Niet voor de prinsesjes onder ons maar voor de kleine rock chickies, ik houd ervan. We hebben een super leuk shirt met panda erop gekregen en daaronder een zwarte legging met pandakopjes op de knieën. Ik vind me dit toch een gave set en het staat zo gaaf.

Lucky no7 review

Het viel nog niet mee om goede foto’s te maken van zo’n kleine rond kruipende baby die de hele dag op ontdekkingstocht is. Maar wat de baby kan, kan moeders ook en dus ging ik op mijn knieën met de camera in de aanslag achter onze mini aan.  Het setje zit als gegoten en ziet er heel comfortabel uit, ze kan zich goed bewegen, wat ik super belangrijk vind in deze fase van haar leventje. Mede omdat ze zo actief en beweeglijk is wil je niet dat ze in een skinny gepropt word waardoor haar beentjes niet meer krom kunnen. Deze legging is een perfecte uitkomst en door de print kijkt hij heel stoer.

Het is overduidelijk dat Vie het setje prettig vind zitten, zo snel ze ermee rondkruipt en net zo snel weer gaat staan. Het omkleed gemak is ook easy peasy, in 5 minuten van kleding naar pyjama. En omdat dit tafereeltje dagelijks een paar keer voorkomt is het fijn dat er niet allemaal tierelantijntjes dicht geknoopt of geritst moeten worden. Wij zijn fan!!!

Thanxx Lucky no7 voor dit te gekke setje.

lucky no7 review, lucky no7 babykleding, stoere babykleding, stoere peuterkleding

lucky no7 review, lucky no7 babykleding, stoere babykleding, stoere peuterkleding, babylabel

lucky no 7, lucky no7 winter 2018-2019, stoere babykleding

Lees ook: warme winterjasjes >>

Lees meer babykleding blogs >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...
DSC00657

Review; Speentjes van Frigg..

Rae gebruikt al een hele tijd spenen. We kunnen inmiddels niet meer zonder. Rae gebruikt haar speen alleen als ze...