Babyslofjes

Published on maart 7th, 2017 | by de Redactie

0

Little King’s shoes

Wij zijn gek op schattige schoentjes en slofjes voor onze kleintjes en we zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale paar. Nu kwamen wij tijdens onze zoektocht naar originele babyschoentjes de webshop Little King’s Shoes tegen. Heb je ooit zulke mooie babyschoentjes gezien?

Handgemaakte designer schoenen

Deze handgemaakte designer schoenen van Little King’s Shoes zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien. Elk paar is uniek en volledig met de hand gemaakt door Sofie Mathilde Koning uit Amsterdam.  De babyschoentjes zijn een leuke afwisseling voor babysokjes, maar zijn ook uitermate geschikt om de eerste stapjes mee in de wereld te zetten.

Een zeer bijzonder en buitengewoon uniek cadeau voor baby, dreumes en peuter, maar er zijn ook super stoere sneakers voor kids die al langere afstanden afleggen. Alle schoentjes en slofjes worden gemaakt in kleine en grote maten, maar als je iets speciaals zoekt kan Sofie dit altijd in overleg maken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar aparte schoenen voor een speciale gelegenheid zoals een doop, trouwerij of belangrijk feest? Sofie maakt het geheel naar jou wensen en in allerlei kleuren combinaties.

Een bijzonder kraamcadeau of om lekker zelf te houden voor je kleine spruit!

Bekijk alle unieke handgemaakte modellen in de webshop:

Little King’s

little king, babyschoentjes, littlekingsshoes, zwart wit babyschoentjes

little king, babyschoentjes, littlekingsshoes, zwart wit babyschoentjes

little kings little king, babyschoentjes, littlekingsshoes, unieke babyschoenen

Share Button
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑