Let’s get cozy, Z8 Newborn winter ’22

7 juli 2022

OMG… Ik heb het eventjes te heet. En niet omdat het de afgelopen dagen tropisch warm was, maar omdat ik zojuist de Z8 winter 2022 collectie heb bekeken. De beelden zijn werkelijk waar om bij weg te dromen. Heerlijke schapenvachtjes en uber schattige baby’s. De collectie is weer zorgvuldig samengesteld en helemaal top zijn de uniseks kledingstukken die zowel voor meisjes als voor jongens kunnen. Zwijmel mee met deze Let’s get cozy collectie.

shopping z8 newborn girls

Super girly

Wollig warm

Let’s get cozy met deze heerlijke bontjasjes, een absolute musthave tijdens de koude wintermaanden! En vergis je niet, dat kan ook voor stoere jongens! Het fijne aan de collecties van Z8 is dat de items onderling altijd perfect bij elkaar passen. Ga voor stoer en safe met een uniseks jeans broekje voor de coole boys of voeg naar smaak de zacht roze items toe om zo een girly look te creëren.

z8 newborn winter 2022
shopping z8 newborn winter

Shop de nieuwe z8 winter collectie hier

NOOS collectie

De Z8 NOOS oftewel Never Out Of Stock collectie is gebaseerd op de favorieten uit de vorige Z8 collecties en aangepast qua kleur op de huidige Z8 newborn collectie zodat deze perfect met elkaar te combineren zijn. De collectie bestaat uit frisse kleuren zoals navy, wit, soft pink en cognac. De collectie kenmerkt zich door het gebruik van soepele materialen en hippe all-over prints.

NOOS = Never Out Of Stock

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...