Lekker spelen met de Klorofil speelboom

1 oktober 2019

In een eerdere blog vertelde ik al over de beruchte speelboom van de familie Klorofil en de nieuwe Klorofil speelgoed wereld er omheen. In deze review vertel ik graag hoe leuk het is om de Klorofil speelboom met Eliot en Ruby en Tim op zijn zijspan brommer in huis te hebben.

Doe jij al mee met onze speelgoed winactie >>

Klorofil speelboom

Het was even wat plakwerk om deze boom met de bijgeleverde interieur stickers te behangen, maar dan hebben we nu ook wel een mooi huisje ingericht voor de Klorofil familie. Zo is er een rode keuken met een tafel gevuld met hazelnootjes. Een slaapkamer met heerlijke kleedjes op de vloer en 2 bedjes waar ze ook echt op
speelboom review, speelboom speelgoed, klorofil speelboom, magische speelboom, speelgoed 2 jaar, speelgoed 3 jaarkunnen slapen, en een woonkamer met een bank, stoelen en openhaard. Beneden hangt een schommel aan een tak en is er een loungeplekje in de bosjes.

Het speelhuisje in de vorm van een boom

De Kloro’s kunnen via de trap, glijbaan of de lift hun huisje in en uit. De lift is by far de favoriet. Sterker nog, er zit hier altijd wel een Kloro in de lift. Met een wieltje aan de zijkant van de boomstam draait Puk de lift van boven naar beneden, beneden naar boven, boven naar beneden en ga zo maar 1,5 uur door. De Kloro’s reizen wat af.

Bekijk het leuke speel filmpje hier

Over reizen gesproken; bij de Klorofil speelboom is ook een auto meegeleverd. Hiermee kunnen de Kloro’s zich verplaatsen. Ze rijden rondjes bij ons over de bank, mijn benen zijn dan de drempels ( of tunnel, net hoe ik ze op dat moment zit ), scheuren enorm hard door de woonkamer en vliegen zelfs de trap af.

Uitbreiding voor Klorofil familie

Zoals ik al zei kan je deze speelgoed wereld nu ook uitbreiden. Er zijn nog meer vervoersmiddelen te koop, zo is er een bus, quad, vliegtuig en brommer met zijspan. Deze laatste hebben wij er ook bij gekregen. Vosje Tim is de bestuurder van deze snelle brommer en als hij een vriendje mee wilt nemen dan “POP” je het dakje open, en verschijnt er een tweede zitplaats.

Deze “POP” is waar de klorofilwereld bekend om is. Zo kun je de grote speelboom ook inklappen. Handig voor als je het mee wilt nemen op vakantie bijvoorbeeld. Met 1 druk op de knop POPT de Klorofil speelboom weer omhoog en kan Puk er weer mee spelen. Super leuk!

Puk is nu bijna 2,5 en zit vol met fantasie, op het moment is hij gek van sprookjes en dat zet hij voort in zijn spel met de Kloro’s . Hij legt ze in hun bedje en vertelt dan het beruchte “en toen…” verhaaltje met Roodkapje, de boze wolf, de prinses en ook lang nek is al aan de Kloro’s geïntroduceerd. Daarna zingt hij ‘slaap kindje slaap’ en na 2 seconden zijn de Kloro’s al weer wakker en gaan ze met de lift naar beneden om te schommelen.

Ik ben benieuwd wat de Kloro’s hier nog meer mee gaan maken. Misschien breiden we de wereld wel uit met het paddenstoelenhuisje waar vosje Leo groente en fruit verbouwd. Met het hazelnoothuisje van wasbeer Ella of het betoverende speelpark waar de uitljes Paco en Lucie wonen. Genoeg te beleven in het Klorofil leven!

X Saskia

speelgoed 2 jaar, speelgoed 3 jaar

Wat een leuk speelgoed!

speelboom review, klorofil review, klorofil speelboom

speelgoed om mee te nemen, speelhuisje, speelboom, peuterspeelgoed, kleuterspeelgoed, babylabel review

Meer leuke cadeau’s voor kind 2 jaar >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...