Baby gifts

Published on augustus 8th, 2017 | by Karen

0

Vrolijke kleding en gifts voor kleine kabouters

Er zijn van die webshops waar je simpelweg vrolijk van wordt. Leuke kleurtjes, een schattig logo, toffe kleding en merken in de shop. De vrolijke webshop Kabouter Kinderkleding toverde daarom direct een glimlach op ons gezicht! Lekkere frisse kleuren en overal confetti!

Van haar hobby heeft eigenaar Maaike haar werk gemaakt, want ze vond het altijd leuk haar dochtertje van 1,5 jaar aan te kleden. Hannah is een klein meisje en dus een echte kleine kabouter. Maaike vindt het belangrijk dat de kleding in haar shop biologisch is, en de merken die ze verkoopt staan daar ook achter!

Nieuwe en hippe merken

nOeser kennen we natuurlijk al een tijdje en wij zijn er helemaal gek op! De laatste zomercollectie van nOeser Big fish, little fish heeft printjes met stoere schildpadden, haaientanden en gedetailleerde roggen prints. Je shopt de laatste items nu in de sale. En over een paar dagen kun je hier ook de nieuwe nOeser winter collectie shoppen!

Maar denk ook aan het Nederlandse kinderkledingmerk Tapete. Ze maken kleding voor kids van 0 tot 10 jaar en staan bekend om de grafische printjes. Met deze printjes kunnen kinderen zich uitten, en ze zijn ook nog eens speels en fun! Helemaal fijn dus dat de nieuwe Tapete winter collectie ook live staat!

De basic items van Little Label staan ook in Maaikes shop. De nieuwe winter collectie heeft prachtige kleuren en is ontworpen met voor kindjes van modebewuste mama’s. Want happy kids make happy moms! En het leuke, de items zijn dan weer perfect te combineren met nOeser of Tapete.

Handgemaakt

Naast kleding in maat 44 t/m 116 kun je ook terecht voor leuke accessoires of kraamcadeau’s. Handgemaakt! Ik ben verliefd op het Mister of Misses Longarm van Petit Juul (sowieso van dit merk, gelukkig komt er binnenkort veel nieuws van binnen!) en de ‘Monsters of the World’ rugtas. En had je al van een voedingsketting gehoord? Wist ik dit maar eerder! Een voedingsketting is ideaal voor kindjes die snel afgeleid zijn of onrustig drinken, het helpt je kindje zich te concentreren.

Ik kan nog even doorgaan, maar beter neem je zelf een kijkje in de vrolijke webshop!

Helemaal omdat de laatste sale te shoppen is!

Kabouterkinderkleding.nl

  

  

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑