Ik draag mijn baby

6 november 2017

Al een tijdje heb ik deze mooie draagdoek klaarliggen op het kamertje van mijn dochter, nu ze er eindelijk is kon ik ermee aan de slag. Al verschillende keren had ik het boek erbij gepakt om de gebruiksaanwijzing en knooptechnieken door te lezen. En eerlijk, ik snapte er geen snars van. Het ziet er onwijs ingewikkeld uit allemaal, vooral als je nog niks hebt om in de doek te hangen ;-). Na iedere poging legde ik het doek van Je Port Mon Bebe (wat ’ik draag mijn baby’ betekent) weer keurig in z’n verpakking terug. Toch maar wachten tot ze er is en ik daadwerkelijk aan de slag kan.

Mooie draagdoek van JPMB

En jawel hoor. Ik weet niet of het geholpen heeft de gebruiksaanwijzing al een paar keer te lezen of dat het gewoon echt ‘so easy’ is. Maar in no-time had ik mijn kleine meisje heerlijk tegen me aan liggen. Wat een uitvinding! Ik heb gewoon twee handen over om te gebruiken en heb toch mijn kindje dicht bij me. Zo’n verschil met toen ik mijn andere kindjes nog zo klein had. Wat het dragen ook zo fijn maakt is dat de stof zo lekker mee rekt en ook soepel om je kindje ligt. Het is niet zo’n stugge lap die loopt te schuren, maar echt een coconnetje voor je baby.

Ook met wandelen vind ik het ideaal en draag ik hem veel. Mijn andere dochter vindt het namelijk nog niet altijd nodig om zelf te lopen terwijl ze dit makkelijk kan. Fijn om dan toch naar buiten te kunnen en haar in de wandelwagen te zetten en mijn kleine meisje in de doek mee te nemen. Je kunt wel stellen dat ik enorm blij ben dat ik deze super gave draagdoek van Je Port Mon Bebe uit mocht testen. Dank je wel hiervoor, ik ga hier veel plezier aan beleven!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

­­DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....