online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babyuitzet

Published on november 6th, 2017 | by Kim C.

0

Ik draag mijn baby

Al een tijdje heb ik deze mooie draagdoek klaarliggen op het kamertje van mijn dochter, nu ze er eindelijk is kon ik ermee aan de slag. Al verschillende keren had ik het boek erbij gepakt om de gebruiksaanwijzing en knooptechnieken door te lezen. En eerlijk, ik snapte er geen snars van. Het ziet er onwijs ingewikkeld uit allemaal, vooral als je nog niks hebt om in de doek te hangen ;-). Na iedere poging legde ik het doek van Je Port Mon Bebe (wat ’ik draag mijn baby’ betekent) weer keurig in z’n verpakking terug. Toch maar wachten tot ze er is en ik daadwerkelijk aan de slag kan.

Mooie draagdoek van JPMB

En jawel hoor. Ik weet niet of het geholpen heeft de gebruiksaanwijzing al een paar keer te lezen of dat het gewoon echt ‘so easy’ is. Maar in no-time had ik mijn kleine meisje heerlijk tegen me aan liggen. Wat een uitvinding! Ik heb gewoon twee handen over om te gebruiken en heb toch mijn kindje dicht bij me. Zo’n verschil met toen ik mijn andere kindjes nog zo klein had. Wat het dragen ook zo fijn maakt is dat de stof zo lekker mee rekt en ook soepel om je kindje ligt. Het is niet zo’n stugge lap die loopt te schuren, maar echt een coconnetje voor je baby.

Ook met wandelen vind ik het ideaal en draag ik hem veel. Mijn andere dochter vindt het namelijk nog niet altijd nodig om zelf te lopen terwijl ze dit makkelijk kan. Fijn om dan toch naar buiten te kunnen en haar in de wandelwagen te zetten en mijn kleine meisje in de doek mee te nemen. Je kunt wel stellen dat ik enorm blij ben dat ik deze super gave draagdoek van Je Port Mon Bebe uit mocht testen. Dank je wel hiervoor, ik ga hier veel plezier aan beleven!

Tags: , , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑
 • hippe kraamcadeautjes, kraamkado, babycadeau, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

 • hippe babykleding, baby boy, baby jongen, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

  hippe babykleding, baby girl, baby meisje, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, babyshop, babyspullen

  baby kleding met korting, korting baby uitzet, korting kinderwagens, korting bugaboo, korting kleertjes.com

 • ONTVANG GRATIS DE BLIJE DOOS

 • LEUKE SHOPS

  baby zonnebril, goodcha, kinderzonnebril, zonnebrillen voor baby en kind

 • doopkleding baby, doopkleding, doopfeest, handgemaakte doopkleding, doopjurk, doopjurk baby, doopkleding jongen, doopkleding meisje

 • duurzame babykleertjes, ecologische babykleding, schattigebabykleertjes, fairbabybeginnings, unieke babymerken, toddler, baby, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • handgemaakte babykleding, babylabel, babyshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, hellobaby, baby cadeautjes, gepersonalisereerd kraamkado

 • ballenbadjes, ballenbaden, babyspeelgoed, dreumesspeelgoed, peuterspeelgoed, kleuterspeelgoed

 • babystyling, hippe babykleertjes, schatttige babykleertjes, babykleding, hippe baby kleertjes, newborn kleertjes

 • geboorteslingers, baby eerste verjaardag, eerste verjaardag slingers, folie ballonnen, kinderfeestjes, babyfeest, babyshower, kinderfeestje 2 jaar, thema kinderfeestjes, feestversiering, hieppp, verjaardag, verjaardagsfeestje

 • behang babykamer, baybkamerbehang, babybehang, kinderbehang, meisjeskamer, kinderkamer meisje, meisjesbehang, kinderbehangenzo

 • duurzame babykleertjes, babylabel, babywinkel, online babywebshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, little thingz, baby cadeautjes, babymusthaves, kindermusthaves, babymodeblog, hippe babyspullen, babyaccessoires

 • babykleertjes, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • baby blog, baby blogs, babybloggers, baby musthaves, bloggers, babyblog

  hippe babyshops, online baby shop, babywinkel, leukste baby webshops

 • Babykamer inspiratie

  babykamers, babykamer styling, babykamer inspiratie, babykamer voorbeelden, babykamer collages