Ik draag mijn baby

6 november 2017

Al een tijdje heb ik deze mooie draagdoek klaarliggen op het kamertje van mijn dochter, nu ze er eindelijk is kon ik ermee aan de slag. Al verschillende keren had ik het boek erbij gepakt om de gebruiksaanwijzing en knooptechnieken door te lezen. En eerlijk, ik snapte er geen snars van. Het ziet er onwijs ingewikkeld uit allemaal, vooral als je nog niks hebt om in de doek te hangen ;-). Na iedere poging legde ik het doek van Je Port Mon Bebe (wat ’ik draag mijn baby’ betekent) weer keurig in z’n verpakking terug. Toch maar wachten tot ze er is en ik daadwerkelijk aan de slag kan.

Mooie draagdoek van JPMB

En jawel hoor. Ik weet niet of het geholpen heeft de gebruiksaanwijzing al een paar keer te lezen of dat het gewoon echt ‘so easy’ is. Maar in no-time had ik mijn kleine meisje heerlijk tegen me aan liggen. Wat een uitvinding! Ik heb gewoon twee handen over om te gebruiken en heb toch mijn kindje dicht bij me. Zo’n verschil met toen ik mijn andere kindjes nog zo klein had. Wat het dragen ook zo fijn maakt is dat de stof zo lekker mee rekt en ook soepel om je kindje ligt. Het is niet zo’n stugge lap die loopt te schuren, maar echt een coconnetje voor je baby.

Ook met wandelen vind ik het ideaal en draag ik hem veel. Mijn andere dochter vindt het namelijk nog niet altijd nodig om zelf te lopen terwijl ze dit makkelijk kan. Fijn om dan toch naar buiten te kunnen en haar in de wandelwagen te zetten en mijn kleine meisje in de doek mee te nemen. Je kunt wel stellen dat ik enorm blij ben dat ik deze super gave draagdoek van Je Port Mon Bebe uit mocht testen. Dank je wel hiervoor, ik ga hier veel plezier aan beleven!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image-1

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
IMG20240219093934

Review – Timboo wipes, herbruikbare doekjes

Met een baby opkomst heb je flink wat verzorgingsproducten nodig. Van het Belgische merk Timboo had ik nog niet gehoord....