In bad met je baby…best spannend!

8 mei 2018

Wie vindt het nou niet fijn, in bad met je baby. Lekker warm temperatuurtje en zodra ze haar teentjes in het water voelt begint ze het uit te gieren van pret. Haar armen en benen slaan wild in het rond en het water gutst over de rand. Het lachen houdt maar niet op. Onze kleine pretletter houdt van het vrij zijn in het bad, dat zie je aan haar manier van bewegen. De appel valt niet ver van de boom, want mama is ook dol op in bad gaan. Even ontspannen met een boek of tijdschrift.

Meer handige baby verzorging producten >>

Lees ook: Baby baddertijd >>

In bad met je baby

Maar om even terug te komen op het in bad met je baby, ik vind het ergens ook een beetje eng. Ik zou ook nooit in bad gaan met de kleine als ik alleen thuis zou zijn. Bang dat ik, terwijl ik in het water zit, iets zou krijgen. Iets waarbij ik mijn dochter niet meer zou kunnen vast houden en zij zo in het water terecht zou komen. De gedachte alleen al maakt me gek!

Toch een beetje eng…

Zo gaan we hier dus in bad op het moment dat de andere kinderen naar bed gebracht worden en papa boven is om alles in de gaten te houden. Klinkt misschien een beetje overdreven, maar om de paar minuten steekt hij z’n hoofd even om de deur om te vragen of alles oké is. Daardoor kan ik toch samen met mijn kleine meisje genieten van een fijn bad. Over een tijdje als ze zelf kan zitten kan ze in haar (bad)stoeltje samen met haar zussen gaan spetteren, die genieten er ook van als ze in het water kunnen kliederen. Heerlijk gezicht als ze baantjes proberen te trekken in het bad of heksen papjes van shampoo maken. Ik zie zoveel van mezelf in de meiden terug. Gaan jullie ook graag in bad met jullie kindjes?

 

Meer babyverzorging tips >>

Lees ook: een badje to go met het Stokke opvouwbad >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...
bee4380a71833b1ce7735348be3abc0d

Elvie lanceert nieuwe SmartRhythm technologie om melkproductie te optimaliseren

Elvie introduceert een nieuwe app-functie voor ’s werelds toonaangevende, bekroonde en meest stille borstkolf op de markt, de Elvie Pump. Elvie ontwikkelt...
IMG_3762

Van luier naar het potje met de oefenbroekjes van Zoocchini

De stap naar het potje is altijd spannend, zowel voor het kind als voor de ouder. Ergens ben je toch...