Baby uitzet 3.0

30 augustus 2017

Zoals bij iedere moeder met meerdere kids bekend is, krimpt de uitzetlijst voor tweede kindje behoorlijk. Waar je bij de eerste nog alles aan moet schaffen is meestal bij een tweede al aanzienlijk minder nodig. Denk aan een kinderwagen, meubels in de babykamer, Maxi Cosi, hydrofiele luiers etc. En in veel gevallen kunnen de eerste kleertjes vaak ook nog wel een rondje mee. Dat wil dus zeggen dat je meestal alleen wat kleine dingetjes aan hoeft te schaffen, win win! Kun je nagaan dat bij een derde eigenlijk niks meer extra nodig is, alleen eventueel wat oude items vervangen.

HEBBE HEBBE HEBBE!

Maar… omdat de product ontwikkelaars natuurlijk ook niet op hun luie gat zitten en ieder seizoen/jaar weer nieuwe snufjes op de markt brengen, blijven wij moeders onze koopdrang voort zetten. Natuurlijk willen wij ook de nieuwste, meest handige dingetjes gewoon hebben. Want zeg nou zelf, zo’n Dooky cover is natuurlijk veel hipper en handiger. En bovendien véél veiliger dan een hydrofiele doek met wasknijpers op je wandelwagen klemmen. En die draagzakken van een paar jaar geleden kunnen ook niet op tegen die super gave draagdroeken van tegenwoordig. Sowieso lijkt me een doek veel fijner dragen dan een zak. Maar ja daar kun je pas over mee praten als je dat ook geprobeerd hebt.

Nog even wachten…

Hoe tof is het dan ook dat ik dadelijk als mijn kleine meisje geboren is, deze super producten mag gaan uittesten. Van Dooky kreeg ik de ‘Dooky Cover’ toegestuurd en van Kleine Giraf kreeg ik een super gave draagdoek van ‘Je Porte Mon Bebe’ toegestuurd (wat letterlijk ‘ik draag mijn baby’ betekent). Ik kan niet wachten tot de kleine er is en ik deze items kan proberen.

Dit zijn typische producten die in de categorie behoren ‘gemak dient de mens’. En welke moeder houdt nu niet van gemak? Vooral als er al meerdere kids rondlopen is het fijn om je handen vrij te hebben en tegelijkertijd je baby bij je te dragen. En hoe fijn is het als je niet steeds achter dat hydrofieletje hoeft te gluren of alles wel goed gaat daarbinnen in het bakkie. Zo zie je maar weer, zelfs na twee kindjes blijft er een wensenlijstje over. Dat het maar snel zover mag zijn dat nummer drie zich laat zien en ik met mijn spulletjes aan de slag kan!

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...