Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Baby gifts

Published on oktober 10th, 2017 | by Karen

0

Unieke accessoires jongens babykamer

Er was eens… Een klein jongetje die helemaal weg is van alle soorten voertuigen die er zijn; bus, trein, auto, vrachtwagen, graafmachine, vliegtuig, brandweerauto en nog veel meer. En deze jongen wilde heel graag een stoere nieuwe jongenskamer!

Accessoires jongens babykamer

Door deze kleine jongen en een zeer creatieve mama is De Kleine Auto ontstaan. De leukste kinderaccessoires voor de jongens babykamer worden speciaal ontworpen voor stoere jongens en allemaal met de hand gemaakt. Je vind hier originele vliegtuig wandplanken en vliegtuig knuffels. Toffe lampen voor de baby jongenskamer, bijzondere auto posters en kussens. Wil je liever een andere kleur of heb je een speciale wens? Geen probleem! De accessoires zijn ook allemaal op maat te bestellen naar je eigen wensen.

Handgemaakte kussens

Leuke kussens geven de babykamer en kinderkamer net dat beetje extra en een finishing touch. Hiermee kun je een thema of kleur benadrukken. Maar staan vooral ook vrolijk en gezellig op de kamer van je zoontje. De Kleine Auto heeft een geweldig assortiment aan vrolijke kinderkussens in haar webshop. Maar ze maakt ze ook met liefde speciaal naar jouw wensen. Klaar voor een kussengevecht!?!

Nieuw in de webshop zijn de schattige muziekdoosjes (leuk voor als papa een trucker, piloot of kapitein is ;-)), grote houten dierenkoppen voor aan de muur en het houten speelgoed. Alles stuk voor stuk uniek én super leuk als kraamcadeau! Zoek je iets voor een meisje? De Kleine Auto heeft ook een zusje: De Roze Auto met allemaal leuke accessoires, gifts en naamslingers voor een meisje.

  

Share Button

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑