Het online magazine wordt gemaakt voor en door moeders. Met iedere dag een flinke dosis herkenbare mamablogs. De mama’s (to be) en bloggers bij Babylabel bloggen dagelijks over diverse belevenissen. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Alles omtrent zwangerschap, bevalling, het eerste levensjaar, herinneringen, dagelijkse belevenissen, emoties en veel meer. Door deze blogs krijgen wij een kijkje in hun leven. Je leest ze met plezier, met een lach of ook wel eens een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je deze blogs ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

Kom voor ons bloggen: bloggers gezocht >>

Redactie Babylabel

Hi ik ben Kim, ik ben sinds Juni 2022 de nieuwe eigenaresse van Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Al vanaf 2017 ben ik zelf één van de bloggers bij Baby- en Girlslabel geweest en deze overname was dan ook een kans die ik niet voorbij kon laten gaan. Met veel passie en creativiteit ga ik deze sites voortzetten.

Ik ben al meer als de helft van mijn leven met mijn liefde Sander samen en ben Moeder van 3 meiden Fay, Jez en Vie die inmiddels allemaal op school zitten dus, toevallig bleef er wat extra me-time over. Naast dit nieuwe avontuur heb ik een eigen kapsalon (aan huis) waar ik 24 uur per week op ander creatieve manier bezig ben. Zoals je leest ben ik een bezig bijtje en is de hooi op mijn vork niet snel te veel…. Wil je meer van mij en mijn gezin zien, kijk dan op >>> @fay_jez_vie

Lees mijn blogs hier >>> Kim


Dit ben ik samen met mijn gezin!

Ik ben Lieke 28 jaar, Mama van Saar (4) en Reff (2). En ik ben in Juli 3 jaar getrouwd met Tom! Wij wonen in het gezellige Brabant en zijn onlangs van Helmond naar Helmond verhuisd.

Ons verhuisavontuur ben ik nu ook op social media aan het delen en ik blog nu al ruim 2,5 jaar voor Babylabel en vind dit langs mijn werk als dierenartsassistente waar ik in 2015 voor ben afgestudeerd, en een eigen trimsalon aan huis echt een leuke bezigheid! Ik heb een grote hobby als fotografe en kan dit dan ideaal combineren. Kort samengevat dus een behoorlijke bezige bij. Jullie zullen vast nog veel leuke blogs tegen komen van ons en onze dierenbende. >>> Liefde_totdemaanenterug

Lees mijn blogs hier >>> Lieke


Hoi! Ik ben Rosanne, een trotse moeder van twee lieve, stoere en ontdekkende kids. Onze zoon is een echte peuter van 3 jaar. De ‘ik ben twee en ik zeg nee – fase’ is er niks bij. Onze dochter, die maart 2022 geboren is, is een echte ontdekker. Heeft ze wat in het vizier, dan kruipt ze er als een sneltrein naartoe. Getrouwd met een knappe, liefdevolle, ‘bob de bouwer’ handig en goud eerlijke man, die net zo’n creatieve ziel heeft als ik. Ik ben trots op m’n gezin en voel ons echt de 4 musketiers

Naast de liefde voor mijn gezin en mijn werk in de kinderopvang, kruip ik regelmatig in mijn ‘holletje’. Als hoogsensitieve mama heb ik daar een grote behoefte aan en dit uit ik door het spelen van piano, tekenen en fotografie. Zo maak ik mijn hoofd leeg en laad mezelf weer op met nieuwe energie. Daarnaast vind ik het erg leuk om te schrijven, en probeer dat op mijn gevoel met veel passie te doen.

Nieuwsgierig naar onze avonturen? Lees hier mijn blogs >>> Rosanne. Veel leesplezier!

Je kan mij ook vinden op instagram: @bymamaroos


Hi!
Ik ben Esther, 32 jaar en woon in Borne. Sinds begin 2022 ben ik een single mom, samen met mijn twee dochters Lauren (januari 2018) en Lott (augustus 2021). Dat zijn mijn twee prinsesjes waar ik nooit over uitgepraat raak. Ik vind het prettig om alles te kunnen delen met een publiek en een ontzettende leuke band op te bouwen met mensen die houden van dezelfde interesses als ik.

Mijn oudste dochter zit momenteel in groep 1, waar ze het ontzettend naar haar zin heeft, en de jongste is op mijn vrije dagen lekker bij me. Single mom zijn kost veel tijd en energie maar ik geniet met volle teugen van ze. Hopelijk biedt dit mij ook weer meer kansen en mogelijkheden om fantastische blogs te mogen schrijven, want tijd die moet ik nog wel vinden. Niet alleen in m’n hoofd maar ook in de planning van de dagen. Soms moet ik andere dingen ‘loslaten’, maar dat vind ik niet altijd even makkelijk.

Lees hier mijn blogs >>> Esther

Wil je meer van mij en mijn twee dochters zien, volg ons dan op instagram >>> @eastsidemommy


Hi allemaal, tijd om ons even voor te stellen. Ik ben Mandy en samen met mijn vriend Lex heb ik een zoontje genaamd Morris. Morris is bijna vier en sinds hij een paar maanden is blog ik over onze avonturen. Toen Morris anderhalf was zijn wij verhuisd van Amsterdam naar Purmerend, wel zijn we nog vaak in Amsterdam te vinden.
Wij werken allebei al jaren met veel plezier in het basisonderwijs. Lex als gymleerkracht en ict-er, ik als leerkracht va een groep 2/3.
Reizen is een van onze grootste passies en proberen wij zo vaak mogelijk te doen. Je kunt al onze avonturen volgen op insta >>> @mandyprins en @morrisportfolio

Lees mijn blogs hier >>> MandyMaak ook kennis met de mama bloggers voor Boyslabel >>

Maak ook kennis met de mama bloggers voor Girlslabel >>

Kom bij ons team van bloggers bij Babylabel

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur een mailtje naar marketing@label4kids.nl  en welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!

bloggers bij Babylabel